Budva Nova godina 2020

Budva Nova godina 2020

Budva Nova godina 2020
sa obilascima Skadra, Cetinja, Kotora, Tivta i Manastira Ostrog

Zdravko Čolić Trg Budva 31.12.2019.

Ceca i Hari Mata HariTrg 01.01.2020.

5 DANA / 3 POLU PANSIONA

1 DAN 29.12.2019. Polazak iz Novog Sada, Beograda u 23.00 h .Vožnja sa kraćim pauzama radi odmora.

2 DAN 30.12.2019. Dolazak u jutarnjim časovima U Podgorica vožnja do Skadra – Grad Skadar, koji su osnovali Iliri, je jedan od najvažnijih gradova Albanije. Zahvaljujući dobrom geografskom položaju grad se razvio pod uticajem različitih kultura, religija i civilizacija, koje su se ovde susretale, borile jedne protiv drugih, da bi se na kraju izmiešale i stvorile jedno multikulturno društvo. Na putu do centra grada autobusom, raznovrsne gradjevine će vam pokazati 2 lica grada Skadra- komunističko i moderno. U centru grada ćete imati dovoljno slobodnog vremena na raspolaganju, da prošetate jednom od najstarijih ulica, posetite Al-Zamil dzamiju, sledi slobodno vreme ili šoping meka nekada poznatom trgovačkom centru u ovom delu sveta . Dolazak u Budvu, smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.

3 DAN 31.12.2019. Doručak. Polazak na Izlet započinjemo u staroj kraljevskoj prestonici, gradu Cetinju, koji je osnovan u 15.veku. Obilazak Cetinjskog manastira iz 1484.godine. Povratak. Slobodno vreme i priprema za novogodišnju noć. Večera. Nova godina na Trgu. Noćenje

4 DAN 01.01.2020. Doručak. Izletu u prepodnevnim satima obilazak starog grada Kotora sa lokalnim vodičem.
vožnje do Tivta obilazak marine Porto Monetenegro. Povratak u Budvu. Večera. Repriza na Trgu . Noćenje

5 DAN 02.01.2020 Doručak odjava iz hotela , putovanje do trećeg najposećenijeg svetilišta na svetu Ostrog ( celivanje moštiju najvećeg čudotvorca na kugli zemaljskoj Sv. Vasilija Ostroškog) . Povratak za Srbiju. Dolazak u kasnim večernjim časovima na mesto polaska.

CENA ARANŽMANA: 167 Eur

doplata za polazak iz Bečeja 10€ i Vrbasa 10€

Aranžman obuhvata:
Smeštaj u hotelu Loza**- Budva, usluga na bazi 3 polu pansiona, autobuski prevoz prema programu, obilasci prema programu, usluge vodiča prema programu, troškovi realizacije putovanja.

Aranžman ne obuhvata:
Međunarodno putno osiguranje 715 dinara, troskove koji nisu predviđene

Način plaćanja: 40 % prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja u dinarskoj protivvrednsot i po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Opcija za potvrdu 10.12.2019

Napomena:

U utorak 31. decembra program počinje Popodnevnim programom za djecu da bi od 21 sat nastupili The Grupa, Nevena Božović i legendarni Zdravko Čolić, sa kojim ulazimo u Novu godinu.

Već tradicionalno, 01. januara od 13h počinje koncert klasične muzike sa Mediteranskim revijskim orkestrom. Od 21 sat nastupaju Assa Voce, Hari Mata Hari i najveća balkanska folk zvijezda – Ceca.

Smeštaj hotel Loza U strogom centru Budve, u neposrednoj blizini autobuske stanice, Mediteranskog Sportskog centra i Doma zdravlja, nalazi se hotel Loza, bivši hotel Olympic, jedan od najstarijih hotela u Budvi. Već čitave dve decenije hotel svojim gostima pruža ugodan i prijatan boravak tokom čitave godine. Smešten je na svega 300 metara od mora tako da predstavlja idealno mesto za odmor svakog gosta koji poseti Budvu.U hotelu Loza nude razne usluge: od noćenja u udobnim sobama sa balkonima, pansionskih usluga ishrane u restoranu kako za goste hotela tako i za goste koji su smešteni u neposrednoj blizini hotela, pa sve do organizovanja izleta preko turističke agencije koja se nalazi u sklopu hotela.Hotel Loza raspolaže kapacitetom od 117 ležaja koji su raspoređeni u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sobe poseduju centralno grejanje što omogućava da hotel radi čitave godine. Sve sobe su klimatizovane, poseduju sopstveno kupatilimo i TV sa kablovskom.Usluga: – doručak, švedski sto;

Agencija zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika, najkasnije 5 dana pred put. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Avenija Putovanja i YUTA-a. Minimum za realizaciju putovanja je 40 putnika.

No Comments

Post A Comment