Makarska zauzima centralni položaj Splitsko-dalmatinske oblasti. Smeštena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenom rtom Osejava, a sa severozapada poluostrvom Sveti Petar. Grad se amfiteatralno širi prema padinama Biokova koji je štiti od oštre kontinentalne klime, te je u Makarskoj bujna mediternska vegetacija,blage zime, duga I topla leta sa osvežavajućim maestralom. Makarska je prepoznatljiva po 2km dugoj peščano-šljunkovitoj plaži oivičenoj borom šumom, koja celoj plaži daje prirodnu hladovinu.

 

 

Ishrana je organizovana u restoranu “RIBAR” koji se nalazi na 100 metara od mora, a od 50 do 200 metara od smeštajnih kapaciteta. Ishrana je na bazi polupansiona, doručak - švedski sto ( veliki izbor slatkog i slanog doručka, voće, razne vrste pahuljica…), večera – predjelo-supa ili  čorba (samoposluživanje), glavno jelo na osnovu ankete izvršene prethodnog dana 2 vrste kuvanog jela i treća vrsta je pizza, desert-neki slatkiš ili voće. Za vreme večere salata je na bazi samoposluživanja,3-4 vrste.

 

 KLIMA SE DODATNO NAPLAĆUJE; NIJE URAČUNATA U CENU

 makarska

POPUSTI I DOPLATE

- Doplata za 1/1 70%; - Deca do 2,99 godine gratis sa roditeljem u krevetu, NEMA poseban obrok;

- Dvoje dece do 2,99 god, sa roditeljem u krevetu, jedno gratis, drugo ima popust 60%

- Deca od 3-6,99god. Imaju popust 60% ukoliko dele ležaj sa roditeljem

- Deca od 3-6,99god. imaju popust 35% ukoliko imaju sopstveni ležaj

- Deca od 7-11,99 god imaju popust od 50% ukoliko dele ležaj sa roditeljem

- Deca od 7- 11,99god imaju popust 30% ukoliko imaju sopstveni ležaj

- 1 odrasla osoba i 2 dece od 3 do 12 god, jedno dete 70%, drugo dete 50%

- 1 odrasla osoba i dete do 11,99god. u 1/2 dete plaća PUNU cenu

- Odrasla osoba na trećem ležaju popust 5%;

Boravišna taksa JE uračunata u cenu

POLAZAK IZ SUBOTICE CENA POVRATNE KARTE 75 

NAČIN PLAĆANJA:

- 30% pri rezervaciji, a ostatak do polaska

- na rate do 15.09.2019. uz deponovane čekove 10 dana pred polazak.

OPIS SMEŠTAJA:

                                                                                                                          KUĆA DRAŠKOVIĆA MAKARSKA

KUĆA DRAŠKOVIĆ - nalazi se na 50m od restorana i 130m od mora u mirnoj Maslinarskoj ulici br.13.

Na drugom spratu ima 1⁄2 sa francuskim ležajem,1/2+1 soba sa francuskim ležajem + kauč na razvlačenje i 1/2+1 soba sa francuskim ležajem + sing ležaj. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, tv, frižider,balkon koji je okrenut prema moru, klimu.Klima se
DODATNO NAPLAĆUJE na licu mesta.

SOBE BEZ KLIME: Na drugom spratu ima 1⁄2 (manja soba. ima francuski ležaj , nema klimu) i 1⁄2+1 (francuski ležaj + singl ležaj,nema klimu). Svaka soba ima kupatilo, Tv,frižider i ventilator. Nemaju sopstvenu terasu, ali koriste zajedničku prolaznu terasu na ulazu. Postoji mogućnost korišćenja zajedničke čajne kuhinje. 

Kućni ljubimac: DA

Parking: DA

 

 

 

KUĆA ANTE BEUS MAKARSKA

Nalazi se 50m od restorana Ribar, i oko 200m od mora. Kuća je odmah IZNAD magistrale na adresi Vukovarska 48. Poseduje 2/2 sobe u visokom prizemlju u svakoj sobi je francuski ležaj. Soba ima kupatilo, TV, WiFi i terasu ispred sobe koja je okrenuta prema moru.Ima klimu koja se dodatno naplaćuje.Može kućni ljubimac, manji.

WIFI: DA

Klima: DA (Dodatno se naplaćuje)

Kućni ljubimac: DA

Parking: DA

 

 

 

KUĆA LJUBICA MAKARSKA

Nalazi se na 50m od restorana "Ribar" u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 150m na adresi Ante Starčevića 107. Poseduje - u visokom prizemlju jednu 1/2sobu(francuski ležaj) i jednu 1/3sobu(francuski ležaj + singl ležaj).Na 1.spratu su dve 1/2sobe(svaka sa francuskim ležajem). Svaka soba ima TV, kupatilo i balkon. U hodniku se nalazi zajednički frižider za dve sobe. Ima sopstveni parking i
WiFi.Svaka soba ima klimu koja se dodatno naplaćuje. 

WIFI: DA

Klima: DA (Dodatno se naplaćuje)

Kućni ljubimac: NE

Parking: DA

 

 

 

 

KUĆA URSIĆ MAKARSKA

Nalazi se na 150m od restorana RIBAR i na 70m od mora na adresi Maslinarska 35a. Na drugom spratu poseduje 1⁄2+2 sobu. U sobi se nalazi francuski ležaj, redovan pomoćni ležaj + fotelja na razvlačenje. Poseduje balkon, kupatilo, TV, frižider i čajnu kuhinju. Ima klimu koja se
dodatno naplaćuje.

Na drugom spratu se nalazi i 1/2. Soba je manja kvadrature sa francuskim ležajem,velikom terasom. U sobi ima TV, frižider i kupatilo. Soba ima klimu koja se dodatno naplaćuje.

Na prvom spratu ima 1/2 sa francuskim ležajem. Terasa se nalazi ispred sobe. U sobi je TV,frižider,kupatilo. NEMA KLIMU.

U prizemlju poseduje 1⁄2+1(pomoćni ležaj na sklapanje). Soba ima terasu ispred ulaza, dvorišna veoma mirna soba, ima svoj TV, kupatilo, frižider i čajnu kuhinju. Ima parking i WiFi..Kućni ljubimci: DA. Parking u kući je dvorišni.

WIFI: DA

Klima: DA (Dodatno se naplaćuje)

Kućni ljubimac: DA

Parking: DA

 

 

 

 

KUĆA LENKA MAKARSKA

Nalazi se na 100m od restorana "Ribar" u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 100m, u mirnom delu Maslinarske ulice br. 25. Nalazi se u visokom prizemlju. Soba ima francuski ležaj(dva posebna dušeka) i jedan redovan krevet, tv, frižider.U hodniku se nalazi klima i kupatilo( stranka ima ključ od predsoblja, samo ga ona koristi,nije prolazno). Soba ima dve terase. Ima parking.Klima se dodatno

naplaćuje. U kući Lenka ima i jedna 1/2, u prizemlju sa balkonom, kupatilom i frižiderom. Ima parking. Ima televizor. Nema klimu. Kućni ljubimac: NE. Parking u kući Lenka je dvorišni.

WIFI: DA

Klima: DA (Dodatno se naplaćuje)

Kućni ljubimac: NE

Parking: DA

 

 

 

KUĆA ZLATA

Nalazi se preko puta restorana, u Vinogradarskoj ulici, oko 150m od plaže. Poseduje dve sobe sa francuskim ležajem, tv, klima, kupatilo, frižider. Svaka soba ima svoju terasu. Wi fi: DA, kućni ljubimac: NE.Klima se dodatno naplaćuje.

WIFI: DA

Klima: DA (Dodatno se naplaćuje)

Kućni ljubimac: NE

Parking: DA

 

 

KUĆA NIKOLA MAKARSKA

Nalazi se na 50m od restorana "Ribar" u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 150m.Poseduje u suterenu zgrade (KUĆE LJUBICA), jednu 1/3 sobu gde gosti imaju izlaz u ogradjeno manje dvorište, u kome ostavljaju automobil, ukoliko dolaze svojim prevozom. Soba ima TV, sopstveno kupatilo u koje je ulaz iz hodnika, frižider. Ima WIFI. Nema klimu.

WIFI: DA

Klima: NE

Kućni ljubimac: NE

Parking: DA

 

 

KUĆA BUŠALIĆ MAKARSKA

Nalazi se na 100m od restorana "Ribar"u kome se gosti hrane,a od plaže je udaljena 250m,na adresi Ante Starčevića 95.Poseduje na
1.spratu jedan duplex 1/2soba + 1/3 soba,gde te dve sobee imaju zajedničko kupatilo i posebno jednu 1/2 sobu sa sopstvenim kupatilom.Obe sobe imaju TV,frižider i balkon.Ima WiFi i parking za kola. Kućni ljubimac: NE. Sobe nemaju klimu.


WIFI: DA

Kućni ljubimac: NE

Parking: DA

 

 

 

 

Kuća MIKULIC MAKARSKA

Nalazi se na 50m od restorana i 150m od mora na adresi Maslinarska 6. Poseduje 2/2 na drugom spratu sa francuskim ležajem.Soba s leve
strane ima bočni pogled more. Svaka soba ima svoj balkon, kupatilo, frižider i TV. Ima sopstveni parking.Sobe nemaju klimu.


WIFI: NE

Klima: NE

Kućni ljubimac: NE

Parking: DA

 

 

 

KUĆA PANTELIĆ MAKARSKA

Nalazi se na 100m od restoranai od mora je udaljena isto 100m. Nalazi se u mirnoj ulici na adresi Maslinarska 30. U prizemlju poseduje
1/2+1, soba ima francuski ležaj + pomoćni ležaj, kupatilo, tv i frižider. Terasa je ispred ulaza u sobu.Klima : nema U dvorišnom delu kuće se nalaze 1/2 i 1/2+1. Svaka soba ima svoje kupatilo, tv. Frižider je zajednički za dve sobe i nalati se u hodniku. Sobe dele terasu na ulazu, svaka soba ima svoj sto i stolice. Na teras se nalazi i plinski rešo koji može da se koristi.Klima: nema.


  

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Agencije “Titel prevoz”d.o.o.

 

 

 

 
  
 
                                              

milenijumosiguranje

Putno osiguranje

busprevoz

AUTOBUSKI PREVOZ 

SUBOTICA - NEMAČKA

SUBOTICA - HERCEG NOVI

SUBOTICA - MAKARSKA