Šoping u Parndorfu – 30 EUR

Šoping u Parndorfu – 30 EUR

Parndorf outlet, trgovinski centar na preko 37000 m2, 150 radnji sa preko 600 brendiranih artikala, dečije, muške i ženske konfekcije, sportske obuće, torbi, igračaka i još mnogo mnogo toga, sa popustom i do 75%. Radno vreme outleta je subotom od 9h do 18h. Pandorf je mnogo više od običnog šoping cenra. To je mesto gde se možete opustiti, šetati i uz prijatnu atmosferu pronaći ponešto za svakog člana vaše porodice.

PARNDORF – SHOPPING
fakultativan izlet do BEČA

  www.designer-outlet-parndorf.at

27.12.-29.12.2019.

17.01.-19.01.2020.
14.02.-16.02.2020.
06.03.-08.03.2020.
03.04.-05.04.2020.

      

Beč je glavni grad i ujedno jedna od saveznih država Austrije, sa 1.512.000 stanovnika, jedan je od najlepših gradova u Evropi. Nalazi se na raskršću putnih pravaca sever-jug, povezujući Baltik sa Jadranom, i zapad-istok, povezujući Zapadnu Evropu sa Balkanom. Grad dostiže svoj vrhunac krajem IX veka, kada sa 2.200.000 stanovnika predstavlja prvi južno-nemački grad, kulturno središte, rečnu luku, industrijski i trgovinski centar povezan sa češkim, mađarskim i južnoslovenskim zemljama.  Centar Beča je čuveni Ring, deo grada koji je svoj urbanistički izgled dobio za vreme vladavine cara Franje Josifa. Njegova ideja je bila da se jednim bulevarom odvoji centar grada, ili Innere Stadt sa svojim palatama, pozorištima i radnjama od perifernih delova. Ring je samo jedna od 23 oblasti, koliko ih Beč ima. Užem Beču pripada 9 oblasti, a ostale obuhvataju i predgrađa.
Parndorf outlet, trgovinski centar na preko 37000 m2, 150 radnji sa preko 600 brendiranih artikala, dečije, muške i ženske konfekcije, sportske obuće, torbi, igračaka i još mnogo mnogo toga, sa popustom i do 75%. Radno vreme outleta je subotom od 9h do 18h. Parndorf je mnogo više od običnog šoping cenra. To je mesto gde se možete opustiti, šetati i uz prijatnu atmosferu pronaći ponešto za svakog člana vaše porodice.
PROGRAM PUTOVANJA:
1. Dan – BEOGRAD-NOVI SAD
Polazak autobusom sa parkinga preko puta Sava Centra  oko 22.00 časa, iz Novog Sada oko 23.00h. Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih procedura.
2. Dan – PARNDORF – BEČ
Dolazak u Parndorf u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za šoping. Fakultativno odlazak u Beč na kafu i Saher tortu. Mogućnost obilaska Beča. Fakultativno obilazak dvorca Šembrun. U večernjim časovima  polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja carinskih procedura.
3. Dan – NOVI SAD – BEOGRAD
Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

Cena aranžmana: 30 evra

DOPLATA ZA POLAZAK SUBOTICA: 500 DIN/OSOBA
Cena aranžmana uključuje:
• prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema),
• usluge turističkog pratioca grupe tokom putovanja
• agencjske usluge

Cena aranžmana ne uključuje:

• medjunarodno osiguranje 240,00 din.
• individualne troškove
• fakultativni izlet do Beča: 15 evra
• fakultativni izlet do šoping centra SCS : 15evra

• dvorac Šembrun: 25 evra
• polazak iz Niša- 20 evra
Uslovi plaćanja:
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po srednjem kurs NBS.

Mogući načini plaćanja :
• prilikom rezervacije

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 osoba.

Minimum za realizaciju putovanja je 65 putnika.
Napomena: U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Lavli travel, licencaOTP10/2013

Cenovnik br.1  od 28.08.2019.god.
IE-9/28082019

 

No Comments

Post A Comment