Hotel Azzuro – Bijela

 

Hotel Azzuro**** je smešten na prelepom mestu u Bijeloj, u Bokokotorskom zalivu, na samoj obali mora. Poseduje privatnu plažu. Ima klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Standard sobe imaju balkon i direktan pogled ka moru dok economy sobe nemaju terasu, već prozor koji ne gleda ka moru. Sve sobe su klimatizovane i isto opremljene: uključuju televizor sa ravnim ekranom i satelitskim kanalima i radni sto. Hotel nema lift. Za svaku sobu besplatno su obezbeđene ležaljke (po broju ležaja), suncobran, kao i parking mesto*. Restoran Azzurro služi mediteranska i regionalna jela. Na plaži se nalaze bar i caffe gde se služi piće i hrana. Plaža se sastoji od sitnog šljunka u kombinaciji sa peskom. Room servis je moguć na zahtev gostiju. Ovaj hotel sa 4 zvezdice ima recepciju koja radi non-stop i obezbeđuje iznajmljivanje automobila i bicikala, kao i iznajmljivanje vodenih skutera. Masaže se mogu rezervisati – na zahtev. Parking ima video-nadzor. Centar Herceg Novog je udaljen 7 kilometara. Doručak i večera na bazi švedskog stola. Doručak se služi od 7-10:30 časova, a večera.od 18:30 do 21:00 časova.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Hotel Azzurro – Bijela | Venera Tours

 

Opšte odredbe i uslovi plaćanja

Cene turističkih aranžmana su izražene u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

• Prilikom rezervacije se uplaćuje 40% vrednosti aranžmana u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate

• Ostatak se isplaćuje najkasnije 15 dana pre početka korišćenja aranžmana

• Ostatak u dinarskoj protivvrednosti, na dan uplate, na jednake mesečne rate čekovima gradjana do 10.11.2022.god.

Administrativna zabrana: Avans 40% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos na rate do 10.11.2022.god, s tim što korisnik usluga mora u roku od pet dana nakon uplate akontacije dostavi rešenje o Administrativnoj zabrani (formular izdaje organizator), overen i potpisan od strane poslodavca i korisnika usluga.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

I dan:Smeštaj u hotel od 14:00 h.Večera (švedski sto).Noćenje.

II-VII dan:Boravak u hotelu i korišćenje usluge na bazi PP (polupansiona).

Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor.

VIII dan:Doručak (švedski sto). Napuštanje hotela do 09:00 h.

 

Cenovnik br 1. Hotel Azzurro**** od 12.01.2021. // Del br: 03/2021od 12.01.2021.  https://veneratours.rs/storage/files/hotel-azzurro-11-02-2022_061611.pdf

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA T.A.“VENERA“ ŠABAC