Hotel La Mer – Rafailovići

 

Hotel La Mer 3* – je jedan od novijih hotela u Rafailovićima. Pripada lancu hotela Obala i porodici Rafailović. Udaljen je 120m od mora i poznate plaže u Rafailovićima. Na vrhu hotela se nalazi otvoreni bazen. Sve sobe imaju nov nameštaj, balkon, klimu, TV, mini bar, fen, tuš. Dvokrevetne i trokrevetne sobe nemaju pogled na more, dok četvorokrevetna soba ima pogled na more. Besplatan internet je na raspolaganju u okviru hotela Obala. Sef se nalazi na recepciji hotela Obala i doplaćuje se 2€ dnevno. Usluga – doručak-švedski sto; večera-izbor više jela u restoranu hotela Obala.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: https://omniturs.rs/smestaj/hotel-la-mer/

 

AUTOBUSKI PREVOZ:

CENA AUTOBUSKOG PREVOZA:

– povratna autobuska karta za odrasle – 50 €;
– povratna autobuska karta za decu do 12 godina – 35 €;
– autobuska karta u jednom pravcu za odrasle – 40 €;
– autobuska karta u jednom pravcu za decu do 12 godina – 30 €.
– deca do 2 godine starosti ne plaćaju autobusku kartu, ali nemaju sopstveno sedište.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
-smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi 9 polupansiona (doručak i večera – švedski sto)
ili usluga noćenje doručak (doručak švedski sto)
-organizaciju aranžman

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-prevoz autobusom turističke klase (audio/video oprema A/C)
-obaveznu boravišnu taksu i osiguranje (plaća se na licu mesta – 1.50€ po osobi po danu), ( deca do 12 godina ne plaćajua deca od 12 do 18 godina placaju 1€)
-međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja,
a naprave se u toku puta ili boravka u hotelu
.
POPUSTI ZA DECU:
– dete do 2 god. – gratis u zajedničkom ležaju i nema ishranu
– dete od 2 do 12 godina u zajedničkom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 50%
– dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju u pratnji 2 odrasle osobe ostvaruje popust 30%
– prvo dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju popust 30%, a drugo dete od 2 do 12 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje.
– popust 50%, u pratnji 2 odrasle osobe.
Navedeni popusti važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe.
Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem  kursu NBS  na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:

-40% od cene rezervisanog smeštaja  prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge

uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja . Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajmski popust, i drugo.)

– platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge.

čekovima gradjana  u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge

– agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

 

Organizator putovanja: OMNITURS