HOTEL OLYMPIC BEACH

 

Hotel Olympic Beach u Nei Poriju je zvanično kategorisan sa tri zvezdice. Ovaj porodični hotel se nalazi na 30-ak metara udaljenosti od plaže, od koje ga deli ulica i lepo uređena bašta hotelskog restorana. U neposrednoj blizini ovog hotela smeštena je vila Vasilios Maria. U ponudi objekta su dvokrevetne i trokrevetne sa uslugom polupansiona (švedski sto) i bočnim i direktnim pogledom na more. Hotel poseduje recepciju, lift, kafe restoran sa baštom i plažni bar. Gostima je na raspolaganju korišćenje klima uređaja,  WiFi internet, sefa (uz doplatu od 1eur/dnevno). Čišćenje kao i promena posteljine i peškira je na 3 dana.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Hotel Olympic Beach 3* – Hellena Travel – Letovanje

 

Cena za boravak od 5 noćenja umanjuje se za 50% u odnosu na cenu iz tabele

Cena za jednokrevetnu sobu umanjuje se 20% u odnosu na cenu iz tabele

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

Sastanak putnika koji putuju autobuskim prevozom na mestu polaska je dan ranije u odnosu na datum početka smene iz tabele. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

1. dan – 5/10. dan: Nei Pori – dolazak autobusa/sopstveni prevoz, ulazak u sobe  u 14h, smeštaj, večera, noćenje.

6/11. dan: Nei Pori – doručak,  napuštanje objekta u 10h, polazak autobusa u popodnevnim, večernjim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

12. dan: Srbija – Dolazak na mesto polaska. Kraj usluga.

         Smeštaj u hotel: Putnici se sami prijavljuju na recepciji i smeštaju u sobu uz vaučer dobijen od strane agencije.

         Prijava je prvog dana od 14:0Oh, dok je odjava poslednjeg dana u 10:00h, o raspodeli soba odlučuje hotelijer na recepciji po dolasku i prijavi gosta na recepciji.

         Doručak u periodu 07:30-09:30., večera u periodu 19:00-20:30.

         Late arrival (kasni dolazak) je moguć samo uz prethodnu najavu agenciji.

         Boravišna taksa 1,5eur po noćenju po smeštajnoj jedinici -plaća se na recepciji hotela.

 

Uslovi plaćanja:

Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju oscilacije kursa.

–  Aranžman se može plaćati čekovima građana i administrativnom zabranom -ISKLJUČIVO DO POLASKA.

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate po Zakonu o trgovini (“Sl. glasnik RS”, br. 52/2019 Član 35 stav 16 tč. 1 )

– U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

 

U cenu aranžmana je uračunato: – Smeštaj na bazi polupansiona( doručak i večera) za uplaćeni broj noćenja.

U cenu aranžmana nije uračunatoboravišna taksa 1,5eur dnevno po smeštajnoj jedinici -plaća se na recepciji hotela, prevoz autobusima turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele međunarodno zdravstveno putno osiguranje putnika (Polisa zdravstvenog putnog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemalja krajnje destinacije i zemalja u tranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu, hrana, dodatne usluge (izbor sprata ili sedišta u autobusu) kao i programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

 

Organizator ovog putovanja je T. A. Hellena travel, Niš – Cara Dušana 42/2, Niš

Licenca A OTP 194/2021 od 23.11.2021.