Ioannis Paradise-2022.

ApartHotel Ioannis Paradise se nalazi na izlasku iz Pefkohorija ka Paljuriju, na oko 450 metara udaljenosti od plaže.

Ovaj objekat, idealan za miran odmor, poseduje bazen sa izdvojenim delom za decu, pool bar sa velikim izborom

pića, parking prostor i mogućnost korišćenja WiFi interneta. Vila raspolaže trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim

apartmanima koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Zbog njegove udaljenosti od centra mesta svakodnevno se, tri

puta u toku dana za goste ovog objekta organizuje besplatan transfer do centra Pefkohorija.

Promena posteljine je jednom u toku boravka.

The gallery was not found!

 

 

Cene transfera i autobuskog prevoza po programu: POLAZAK IZ SUBOTICE

Odrasli

Deca do 10 god.

*imaju sedište*

Cena karte u jednom pravcu

Doplata za prevoz u smenama sa *

85 eura

75 eura

70 eura

25 eura

NAPOMENA: boravišna taksa 0,5 eura po danu po smještajnoj jedinici nije uključena u cijenu i plaća se u agenciji.

POPUSTI
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. veljače odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%

Za uplate avansa od 50% od ukupne cijene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 10% za ugovorene aranžmane do 01. veljače
Za uplate avansa od 50% od ukupne cijene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 5% za ugovorene aranžmane od 01. veljače do 01. marta.

Uslovi plaćanja:
Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju oscilacije kursa. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski dio, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana prije datuma polaska na put. Ukoliko stranka ne izvrši uplatu preostalog iznosa do pune cijene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korištenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2022. uz uvećanje od 2% po mjesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju nakon polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana prije polaska na put.
– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2022. uz uvećanje od 2% po mjesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju nakon polaska na put (naknada za obradu administrativne zabrane). Administrativna zabrana mora biti overena i predata najkasnije 20 dana prije posla na put.
Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvaća.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije u skladu sa Zakonom o trgovini (Sl. Glasnik RS,  br. 52/2019 Č lan 35 stav 16 t č . 1 ) – U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cijene na neplaćeni dio aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

U cijenu aranžmana je uračunato: – Vanlinijski prijevoz autobusom sa polaskom iz Niša (audio, video opremljenosti, prosječne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tijekom putovanja) na izabranoj relaciji u smjenama VANSEZONE (označene zvijezdicom). Uvećanje za polaske iz drugih mjesta (severno od Niša) u VANSEZONI navedeno je u tabeli autobuskog prijevoza. U smjenama SEZONE cijena autobuskog prijevoza nije uključena u cijenu aranžmana. Cene autobuskog prijevoza po osobi u SEZONI nalaze se u tabeli autobuskog prijevoza. – Smještaj u izabranom objektu (po programu) – Organizacija i vođstvo puta.

U cijenu aranžmana nije uračunato: boravišna taksa 0,5 eur/dan u apartmanima svih kategorija , prevoz autobusima turističke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele u smenama SEZONE (bez zvezdice), međunarodno zdravstveno putno osiguranje (Polisa) zdravstvenog putnog osiguranja neophodan je u ovisnosti od propisa zemalja kraja ostalih destinacija i zemalja u tranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga, održavanje higijene smještajnih jedinica tijekom boravka kao i sredstva za higijenu, hranu, program nenavedene usluge, individualne i troškove putnika.

Uslovi za decu do 10 godina – VANSEZONA:
–Jedno dete do 10 god., u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno u slučaju vlastitog prevoza. U slučaju autobuskog prijevoza plaća samo punu cijenu autobuske karte. – Jedno dete do 10 god. sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cijenu aranžmana.
– Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, plaćaju cenu jedne odrasle osobe za smeštaj dok se za jedno dete u slučaju autobuskog prevoza plaća puna cena autobuske karte po ceni iz tabele.
Dvoje dece do 10 godina plaćaju 70% od cene za odrasle i imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.
– Za korištenje 1/2 kao 1/1 u slučaju autobuskog prijevoza, plaća se cijena smještaja za 2 osobe i prijevoz za jednu osobu.

Uslovi za decu do 10 godina – SEZONA:
– Jedno dete, do 10 godina u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno. – Jedno dete do 10 godina sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana.
– Dva djeteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba u slučaju najma apartmana bez prijevoza. U slučaju aranžmana sa autobuskim prijevozom za svako dete (bez obzira na uzrast) plaća se cijena autobuske karte.
– Za korištenje 1/2 kao 1/1 plaća se puna cijena smještaja (za 2 osobe).

Organizator ovog putovanja je TA Hellena travel , Niš
Licenca A, OTP 194/2021 od 23.11.2021. godine.