Ljoret De Mar 2020

Ljoret De Mar 2020

MONTECATINI – LLORET DE MAR – NICA

 
sa fakultativnom posetom Cinque Terre i Barselona

 Paket aranžman 12 dana: Autobuski prevoz + 6 punih pansiona u Ljoret de Maru + 1 noćenje sa doručkom u Montekatiniju

 

Popusti za decu u sobi sa roditeljima:

– deca do 2 god.plaćaju  samo prevoz  50€ (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj)
– deca 2-10 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 50% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)
– deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaraju popust

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv, dvd, ac), prema programu putovanja
– Smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Ljoret de Maru u hotelu sa 3* (ime hotela će biti poznato 10 dana pre putovanja)  ili smeštaj u hotelu Alegria Fenals Mar 3* sup (za putnike koji izaberu 2. ponudu sa definisanim imenom  hotela)
–  1 noćenje sa doruckom u Montecatini termama (ili okolini) u hotelima  3* ili 4* u 1/2 i  1/2+1 sobama.
– Usluga predstavnika agencije/vodiča,
– Obilaske gradova prema programu, (Montecatini,Nica)
– Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– stanični vaučer 50 rsd po osobi (uplaćuje se u agenciji za polaske iz Beograda)
– Individualne troškove putnika
– Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela) – u hotelima sa 2* i 3* – 1 €/noćenju, 4* – 2 €/noćenju
– Obaveznu turističku taksu za boravak u Ljoret de Maru (plaća se na recepciji hotela-0.5 €/noćenju za hotele 3*, 1€/noćenju za hotele 4*)
– Medjunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
– Doplata za jednokrevetnu sobu 140€ za sve smene

Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih)
–  Cinque Terre 35€/ deca do 12 god. 20€
–  “ Barselona panoramica” – 25 € / deca  do 12 god. -15€ (celodnevni izlet)
–  “Barselona magica”  – 25€/ deca  do 12 god. – 15 € (celodnevni izlet)
–   Muzej Salvadora  Dalija  -25€/deca do 8 god.- 15€ (cena uključuje: ulaznicu, rezervaciju, autobuski prevoz)
–   Tossa de Mar i bodega (besplatna degustacija vina) – 10 €/ deca do 12.god. – 5€
–   Plaža Santa Cristina 5€

 CENA PAKETA IZLETA : 125€ sa popustom 110€ (ne uključije izlete sa zvezdicom)
* Camp Nou – 30€/ deca  do 12 god. – 20€ (cena uključuje: ulaznicu, rezervaciju, autobuski prevoz)
* Flamenko veče ( Tradicionalni ples)- 25 €/ deca do 12 god. – 15 €
* Park Guell – 15€/deca do 12 god. – 10€

PROGRAM  PUTOVANJA:

1. DAN – BEOGRAD – NICA
Sastanak putnika na BAS stanici u 19:30h. Polazak iz Beograda u 20h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN – NICA- MONAKO
U podnevnim časovima dolazak u Nicu. Obilazak kraljice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco… Slobodno vreme (naša preporuka je da iskoristite kupanje na predivnim plažama). Nastavak putovanja ka Kneževini Monako. Po dolasku ćemo obići grad kocke Monte Karlo sa čuvenim grand kazinom i prelepim hotelom Le Paris-delo čuvenog arhitekte Garniea. Slobodno vreme do polaska ka Španiji.Noćna vožnja kroz Francusku .

3. DAN – LLORET DE MAR
Dolazak u Lloret de Mar u prepodnevnim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića-poznatog letovališta koji se nalazi na Costa Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Ručak. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu… Večera. Noćenje.

4.DAN- LLORET DE MAR – PLAŽA SANTA CRISTINA
Doručak. Slobodno vreme za kupanje, sunčanje… Ručak. Fakultativni odlazak na kupanje na Santa Cristina plažu. Ova peščana plaža 450m duga je idealna za dobru zabavu, u njenom južnom delu je stena koja je formirala mali zaliv i idealna je zaštita od jugozapadnog vetra. Plaža Santa Cristina je takođe vlasnica plave zastavice za kvalitet. U predvečernjim časovima povratak u Ljoret de Mar. Večera. Fakultativni odlazak na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.DAN – LLORET DE MAR –BARSELONA PANORAMIKA
Doručak.Celodnevna fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo i Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas… Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Ručak.(lunch paket za izletnike). Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje.

6. DAN – LLORET DE MAR
Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje… Ručak/Večera.Noćenje

7. DAN- LLORET DE MAR-BARSELONA MAGICA
Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone magike. Po dolasku u Barselonu kupanje i sunčanje na prelepim plažama Barselone ili mogućnost šopinga u tržnom centru Dijagonal de Mar.(Lunch packet). Nakon kupanja fakultativna poseta parka Guell.Slobodno vreme do večernjih sati i polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvaničnonajposećeniju atrakciju ovod grada. Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima.Večera (hladna večera nas čeka u hotelu).Noćenje

8. DAN – LLORET DE MAR-FIGUERAS
Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje…Ručak. Fakultativna poseta živopisnom gradiću Figerasu, rodnom gradu slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji exponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Povratak u Lloret de Mar. Večera.Noćenje.

9. DAN – LLORET DE MAR-TOSSA DE MAR –VINARIJA(DEGUSTACIJA VINA)
Doručak. Mogućnost fakultativne posete najlepšem letovalištu na Costa Bravi TOSSA DE MAR-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kafu .. u povratku svraćanje u bodegu na degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu.Povratak u Ljoret de Mar.Slobodno vremedo večernjeg polaska za Montecatini Terme..Noćna vožnja.

10. DAN –MONTECATINI TERME
Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Glavna ulica je Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makIjato i probate italijanske paste. Noćenje.

11.DAN –MONTECATINI TERME – CINQUE TERRE
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na celodnevni fakultativni izlet do Cinque Terre- Nacionalnog parka u čijem su sastavu pet živopisnih sela koja su smeštena na strmoj obali levantske rivijere. Na uskom pojasu između stenovitih litica i kamenite obale nastala su mala naselja povezana kozjim stazama u kojima su malobrojni stanovnici uglavnom ribari, vinogradari i pastiri koji žive tradicionalnim životom, izolovani od modernog sveta. U središtu zaliva je Monterosso al Mare sa kućama u obliku kula u spletu uskih ulica, Vernazza, izgradjena na uzvišenju oko Crkve Svete Margarite Antiohijske, Iz 13. veka u stilu Ligurijske gotike. Corniglia se nalazi na brdu okruženim vinogradima , najmanje je i jedino naselje koje se spušta do samog mora. Sa platoa u blizini crkve vide se ostala četiri naselja. Manarola je izgradjena delom uz more, a delom na brdu oko crkve San Lorenzo iz 14. Veka. Riomaggiore, najveće medju ovim naseljima sa oko 1700 stanovnika leži duž potoka Madjore na stenovitim padinama i spušta se ka moru u formi amfiteatra.Slobodno vreme do povratka u Montecatini Terme i nastavka putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja

12. DAN – BEOGRAD
Dolazak u Beograd  u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

NAČIN PLAĆANJA:

– Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS  na dan uplate.
– Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
– Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, za korisnike kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.
– Odloženo plaćanje:  50%  prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana, rate dospevaju 15 i 20-og u mesecu, dospeće poslednje rate 20.11.2020.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA MINISTARSTVA TURIZMA OTP 85/2013.

No Comments

Post A Comment