Prag 2021 Autobusom

Prag 2021 Autobusom

SA POSETOM DREZDENU I KARLOVIM VARIMA

Paket aranžman 6 dana: Autobuski prevoz + 3 noćenja sa doručkom

Bajkovit grad na reci Vltavi koji broji stotine znamenitosti vredne svakog pogleda! Prag je destinacija koja će vas ostaviti bez reči. Godinama očuvan i građen, Prag je prestonica Češke republike, nadaleko poznat po svojim Hradčanima – Prag u Pragu, gde se nalazi najveći kraljev dvor, po svojim mostovima, zamkovima… Spustićemo se do katedrale Svetog Vida i Kafkinog muzeja… preći Karlov most i doći do Astronomskog sata Orloj.

1. DAN BEOGRAD – NOVI SAD

Polazak iz Beograda u 19:00h sa parking Sava centra. Sastanak putnika 18:30. Noćna vožnja preko Novog Sada, Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Razgledanje grada sa lokalnim vodičem, obilazak Hradčana (kraljevog dvora), katedrale Sv. Vida, baziliku Sv. Đordja…spustićemo se Malom Stranom pored Kafkinog muzeja do Karlovog mosta (najstarijeg mosta u Pragu)…Šetnju završavamo na Staromesnim Namestima kod čuvenog astronomskog sata Orloj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i predah na malenim kioscima uz kuvano vino i Praške kobasice… fakultativno krstarenje rekom Vltavom, uživanje u zvucima Smetanine „Vltave” i razgledanje mističnog Praga iz ovog ugla. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. DAN PRAG – DREZDEN
Doručak. Fakultativni celodnevni izlet u Drezden, grad na istoku Nemačke, grad sa mnogo baroknih zdanja: Opera Zemper, Palata Cvinger (u kojoj se nalazi čuvena galerija starih majstora), Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, mural sa saksonskim vojvodama.Slobodno vreme i prilika da ovaj grad osetite u njegovoj čaroliji. Povratak u Prag. Noćenje.
NAPOMENA: ukoliko zbog epidemioloske situacije ne bude mogao da se realizuje ovaj izlet,bice opcija za izlet u Kutnu Horu.

4. DAN PRAG – KARLOVE VARI
Doručak. Fakultativni odlazak na izlet u Karlove Vari jednu od najlepših banja Evrope. Obilazak njenih čuvenih lekovitih izvora termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade…), crkve Sv.Marije Magdalene…i naravno ne zaboraviti probati čuvenu Becherovku otkrivenu pre 200 godina i vodu sa lekovitih izvora…Povratak u Prag. Slobodno vreme. Noćenje.

5. DAN PRAG
Doručak.Napuštanje hotela. Slobodno vreme do polaka za Srbiju u popodnevnim časovima.

6. DAN NOVI SAD – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu,
– Smeštaj u hotelu Krystal , kategorije 3* u 1/2 ili 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
– Usluge licenciranog pratioca grupe,
– Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Fakultativne izlete:
* Karlove Vari – 25 evra odrasli / 15 deca,
* Poseta Drezdenu – 30 evra odrasli / 20 deca,
* Krstarenje Vltavom 10 evra,
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove putnika,
– Doplata za 1/1 sobu je 40€

Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti.

Hotel Krystal 3* nalazi se u Pragu u širem centru grada, odlično je povezan javnim prevozom sa centrom grada. Sobe su 1/2 i 1/3 opremljene kupatilom, fenom za kosu, televizorom i telefonom. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Sve sobe imaju funkcionalno uređen enterijer. Sadrže TV i sopstveno kupatilo sa tušem. Hotel ima foaje i bar. Doručak je na bazi švedskog stola.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI ORGANIZOVANJA PUTOVANJA AGENCIJE FELIX TRAVEL
LICENCA OTP 3/2021 KATEGORIJA A 15

 

No Comments

Post A Comment