SIOFOK – STONI BEOGRAD-TAPOLCA

SIOFOK – STONI BEOGRAD-TAPOLCA

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1DAN Polazak iz Kule, Novog Bečeja, Bečeja, Subotice u poslepodnevnim časovima (oko 13:00-14:00, vreme polasa je nformativno, tačno vreme polaska biće objavljeno 48 sa pre polaska). Vožnja kroz Mađarsku uz usputna zadržavanja radi obavljanja graničnih formalnosti i odmora. U večernjim časovima dolazak na Balaton, Siofok. Smeštaj u hotelu, 1/2 i 1/3.
Noćenje.


2DAN Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Stoni Beograd (Sekešfehervar). U Stonom Beogradu razgledanje grada u pratnji vodiča. Obilazak cvetnog sata,
spomenika Matiji Korvinu, gradske kuće, katedrale Sv. Stefana, spomenika palom vojniku i ostataka srednjevekovnog grada. Odlazak do srpske četvrti i obilazak pravoslavne crkve. Ko želi može da poseti i dvorac Bory, koji je bajkovito zdanje sa prelepim vrtom i ukrašeno brojnim statuama. Ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao najveća građavina koju je sagradio samo jedan čovek. Bori Jene je za 11 godina napravio ovaj zanimljivi poduhvat. Povratak u Siofok. Slobodno poslepodne. Noćenje.
3DAN Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme. U podnevnim časovima odlazak prema pećini Tapolca, koja je neobična pećina u kojoj se nalazi jezero, po kojem posetioci mogu da zaplove kanuom. U pećini je stalno 18stepeni, a u vodi plivaju ribice za koje važi predanje da će onom ko ih uhvati golom rukom ispuniti želju. Ukoliko neko ne želi da poseti pećinu, može da se šeta i razonodi u gradiću Tapolca. U kasnim popodnevnim časovima polazak za Srbiju. Direktna vožnja do mesta polaska, sa usputnim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti i odmora. Dolazak na polaznu tačku u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 87e

Termin: 20,05-22,05,2022,

Cena obuhvata: **prevoz udobnim autobusom
**2 noćena sa doručkom u ht sa *** u 1/2 i1/3
**pratioca tokom putovanja
**troškove organizacije

Cena ne obuhvata: **fakultativni izlet u Stoni Beograd -10e (min 20osoba)
** ulaznica u tvrđavu Bory – 6e
**ulaznica u pećinu Tapolca- 2900ft (oko 8e)
Kalkulacija rađena na bazi minimum 30plativih putnika.

Organizator putovanja agencja TITELPREVOZ doo Kula; broj licence OTP 171/2021

No Comments

Post A Comment