Vila Milos – Parga

 

OPIS VILE:

Vila Milos Studios se nalazi u strogom centru Parge, odmah iznad crkve i osnovne škole. Udaljena je od šetališta u luci (popularnog sidra) oko 250 metara, dok je gradska plaža Krioneri udaljena oko 450 metara. Najpopularnija i nadaleko poznata plaža Valtos udaljena je nekih 650 metara. Izvrsna pozicija pružiće vam nezaboravne trenutke u Pargi, jednom od najlepših letovališta u Grčkoj. U neposrednoj blizini vile se nalazi mnoštvo supermarketa, pekara, poslastičarnica, prodavnica suvenira, restorana, kafića, kao i glavna pijaca u Pargi koja je udaljena svega 100 metara, a koja radi ponedeljkom i petkom od 7-13h i tu možete kupiti sveže voće i povrće.

Vila se sastoji od dve zgrade gde su smešteni studiji, kao i trećeg objekta sa recepcijom i prelepim barom gde gosti mogu uživati uz piće i odgledati aktuelnu utakmicu. Sam objekat je okružen zelenilom tako da imate osećaj kao da ste u nekom parku, a ne u strogom centru Parge. U ogromnom dvorištu vile postavljeni su stolovi sa stolicama tako da gosti mogu uživati u prirodi.

Dvokrevetni studiji: u svom sastavu poseduju ili francuski ležaj dimenzija 190x155cm ili dva singl standardna ležaja dimenzija 190x90cm, dva noćna stočića, stočić sa ogledalom, TV, klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 evra dnevno), orman, WI-FI internet konekciju čija se brzina protoka ne može garantovati. Kuhinja se sastoji od rešoa sa jednom ringlom, frižidera, aspiratora, posuđa za dve osobe. Kupatila u svom sastavu poseduju tuš, jedan mali i jedan veliki peškir po osobi. Svaki studio poseduje terasu na kojoj se nalazi sto sa dve stolice.

– Dete do 5 godina u zajedničkom ležaju, u pratnji minimum dve punoplatežne osobe plaća samo autobusku kartu

*ČIŠĆENJE JE SVAKI DAN, PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA 3 DANA;
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA – UZ DOPLATU 5 EVRA DNEVNO
*WI-FI INTERNET KONEKCIJA – GRATIS
*GPS koordinate: 39.286489, 20.400644

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Milos Studios, Parga – Amos Travel

DOPLATA ZA POLAZAK IZ SUBOTICE 35 EUR MINIMUM 4 PUTNIKA

 

 

FIRST MINUTE POPUSTI – LETO 2023.

– 15% popusta za uplatu u celosti prilikom rezervacije za smene 27.05, 06.06. i 16.06. – VAŽI DO 15.01.2023. ili do popune predviđenih kapaciteta;

– 10% popusta za uplatu akontacije od 30% i isplatu ostatka 15 dana pred put (ovaj način plaćanja važi i za čekove i administrativnu zabranu) za smene 27.05, 06.06. i 16.06. – VAŽI DO 15.01.2023. ili do popune predviđenih kapaciteta;

– 10% popusta za uplatu u celosti prilikom rezervacije za sve smene osim 27.05, 06.06. i 16.06. – VAŽI DO 15.01.2023. ili do popune predviđenih kapaciteta;

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

– Čekovima građana – 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2023.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMEX

– Administrativnom zabranom – 30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje Organizator putovanja) sa dospećem do 15.12.2023.

– Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

 

Cena za paket aranžman obuhvata:
– Prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima) na relaciji Beograd – Parga – Beograd.
– Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima/apartmanima;
– Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili ino-partnera tokom boravka;
– Troškove organizacije i vođstva puta.

Cena za paket aranžman ne obuhvata:
– Boravišnu taksu u Grčkoj – u hotelima i privatnom smeštaju predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Cene su izražene po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse u studijima/apartmanima u trenutku objavljivanja Programa putovanja iznose 0,50 eura dnevno po studiju / apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta, vlasniku objekta (na dan dolaska).
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu (važi samo za privatni smeštaj).
– Individualne troškove.

Uslovi za decu ako koriste autobuski prevoz:
– Dete do 5 godina u zajedničkom ležaju, u pratnji minimum dve punoplatežne osobe plaća samo autobusku kartu i nema svoj ležaj

Ukoliko putuje jedna osoba:
– ukoliko koristi autobuski prevoz – plaća cenu paket aranžmana uvećanu za 70% i ima jedno mesto u autobusu
– ukoliko koristi sopstveni prevoz – plaća punu cenu najma željene smeštajne jedinice

 

Organizator putovanja: AMOS TRAVEL