Zagreb – Advent

Zagreb – Advent

ADVENT U ZAGREBU
Jednodnevni izlet – subota, 4.12.2021
Cena aranzmana je: 3700 rsd
Advent u Zagrebu je tradicionalna predbožićna manifestacija koja se održava na više lokacija u središtu Zagreba s bogatim kulturno-zabavnim programom. Počinje krajem novembra i traje do kraja decembra. Advent u Zagrebu počinje tradicionalnim paljenjem prve adventske sveće na Trgu bana Jelačića, kod Manduševca. U ulicama oko Trga bana Josipa Jelačića održava se tradicionalni Božićni sajam. Prigodne božićne poklone, licitare i medenjake, šarene ukrase, božićni nakit i suvenire, nude preduzetnici, likovni umetnici i proizvođači tradicionalnih hrvatskih proizvoda. Na glavnom zagrebačkom trgu kod velikog sata nalazi se velika božićna jelka, a na bini se održavaju prigodni koncerti. Advent u Zagrebu se događa i na drugim mestima poput Zrinjevca, Cvetnog trga, Evropskog trga, kod Uspinjače i drugde. Događanja na Zrinjevcu uključuju božićne pesme, valcer, suvenire i tradicionalna jela.
PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak iz Kule u 04:00. Iz Subotice, Kanjiže, Sente, Bečeja, Novog Sada, Sombora organizovani transferi( u ceni). Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i osveženja i obavljanja graničnih formalnosti do Zagreba. Nakon dolaska u Zagreb razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Obilazimo Glavni trg i pozorište, crkvu i trg Svetog Marka, Kamenu kapiju i još mnoge znamenitosti grada. Nakon obilaska zajednički odlazimo na Božićni vašar. Na skoro svakom trgu i manjim uličicama ima različiti vašari. Svako prema svom ukusu može da izabere gde želi da provede slobodno vreme. Božićnu atmosferu upotpunjuje bezbroj lampica kojima je grad okićen. Slobodno vreme do 17:00. U 17:00 okupljanje na dogovorenom mestu I polazak za Srbiju. Dolazak na mesto polaska u kasnim noćnim časovima sa pregršt lepih uspomena i pozitivnim utiscima.
CENA OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase
– Troškovi organizacije i pratioca grupe
– Lokalnog vodica u Zagrebu
CENA NE OBUHVATA:
– Lične troškove putnika
– Ostale troškove koji nisu navedeni u programu
– Međunarodno zdravstveno osiguranje 150 rsd

Cena je formirana na minimum 35 plativih putnika, agencija zadržava pravo otkaza aranžmana najmanje 3 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Bojana Tours, program ne podleže garanciji putovanja.

Ponuda br.10 od 21.10.2021.

No Comments

Post A Comment