Buyuk Berk – Sarimsakli

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Buyuk Berk, Sarimsakli, Egejska Turska

DOPLATA ZA POLAZAK IZ SUBOTICE 40 EUR

 

Način usluživanja

  • All inclusive

BÜYÜK BERK – ALL İNCLUSİVE

07:00-10:00 dorucak (restoran) –svedski sto
13:00-14:00 rucak (restoran) – svedski sto
13:00-15:00 snack usluge (pice, lahmadzun, pide i sl)-SAMO U PUNOJ SEZONİ tj od kraja juna do pocetka septembra
17:00-18:00 coffe break (pecivo) (otvoreni deo restorana ili bar) – samoposluzenje
19:00-21:00 vecera (restoran) – svedski sto
10:00-23:00 sva domaca alkoholna i bezalkoholna piza na tocenje  u baru u basti ili lobiju  hotela (samoposluzenje)
Za vreme obroka sva domaca alkoholna i bezalkoholna pica na tocenje  u restoranu (samoposluzenje)

BESPLATNE USLUGE: stoni tenis, drustvene igre(okey, tavla), fitness , lezaljke i suncobrani na plazi, peskiri kod bazena,  bezicni internet u lobiju, Mini club za decu, odbojka na plazi

USLUGE KOJE SE NAPLACUJU:turska kafa, flasirano pice, sveze cedjeno voce, sef, frizer, vitaminski napitci,sauna,masaza,servis za pranje i peglanje licnog vesa, hemijsko ciscenje, room servis, baby siter,  sportovi na vodi, doktor,  telefon, telefaks., sva strana pica, sva pica nakon 23:00

Sef na recepciji se naplacuje 1 € dnevno + 50 € depozita (depozit se vraca prilikom otkaza sefa i vracanja kljuca istog)

ULAZAK U SOBE – PRVOG DANA BORAVKA: 14:00
İZLAZAK İZ SOBE POSLEDNJEG DANA BORAVKA: DO 12:00
VREME OBROKA MOZE DA SE PROMENİ U ZAVİSNOSTİ OD SEZONE I VREMENSKİH USLOVA.

 

POPUST VAŽI SAMO NA OSNOVNU CENU SMEŠTAJA i uz strogo poštovanje dinamike plaćanja propisane od strane hotela (ako su predvidjeni cenovnikom), a ostatak aranžmana se isplaćuje u celosti najkasnije 21 dan pre puta. Nepoštovanje ove dinamike automatski znači gubitak prava na popust. Hotel zadržava pravo promene cena ili ukidanja popusta. Navedeni popusti odnose se na cenu osnovne usluge i ne važe za dopunske obroke,usluge, doplate. Eventualni dodatni popusti koje agencija daje na uplatu u celosti važe samo za gotovinsku uplatu ili plaćanje kreditnim karticama (ne važe za faktoring). Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.

 

NAČIN PLAĆANJA, dinarski (po srednjemkursu NBS na dan uplate) :

  • 30% akontacija kod prijave, ostatak u MESEČNIM RATAMA DO 15.DECEMBRA 2024, i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom; U slučaju neblagovremenog izmirenja obaveza po administrativnoj zabrani, putnik se obavezuje da sam izmiri dugovanje. Čekovi ili overena administrativna zabrana se dostavljaju najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana
  • Platnim karticama
  • UKOLIKO STRANKA NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 21 DAN PRE POLASKA NA PUT AUTOMATSKI ĆE SE SMATRATI DA JE ODUSTALA OD PUTA I POSTUPIĆE SE PREMA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA ORGANIZATORA.

Troškovi otkaza rezervacije naplaćuju se po otkaznoj skali (minimalni iznos 2000 dinara po odrasloj osobi bez obzira na razlog otkaza), osim kada aranžman otkazuje organizator putovanja. Svaka promena rezervacije (imena putnika, smeštajnog objekta i datuma boravka) tretiraće se kao otkaz aranžmana i naplaćivati u skladu sa ugovorom o putovanju i Opštim uslovima putovanja.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

boravak u hotelu na bazi  10 noćenja (zavisno od usluge ishrane izabranog hotela, treći krevet je pomoćni), troškove predstavnika na destinaciji (minimum 15 osoba) i troškove organizacije

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

vožnju trajektom,putarine i takse, vanpansionske usluge, fakultativne izlete, međunarodno zdravstveno osiguranje, boravišnu taksu(ukoliko bude uvedena plaćaće se na licu mesta prema tarifi i uslovima koje propišu turski parlament i vlada)

 

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca br. OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.