Kuća Mikulić – Makarska

Makarska zauzima centralni položaj Splitsko-dalmatinske oblasti. Smeštena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenom rtom Osejava, a sa severozapada poluostrvom Sveti Petar. Grad se amfiteatralno širi prema padinama Biokova koji je štiti od oštre kontinentalne klime, te je u Makarskoj bujna mediternska vegetacija,blage zime, duga i topla leta sa osvežavajućim maestralom. Makarska je prepoznatljiva po 2km dugoj peščano-šljunkovitoj plaži oivičenoj borovom šumom, koja celoj plaži daje prirodnu hladovinu.

 

Kuća MIKULIĆ – nalazi se na 50m od restorana i 150m od mora na adresi Maslinarska 6. Poseduje 2/2 sobe na drugom spratu sa francuskim ležajem.Soba s leve strane ima bočni pogled more. Svaka soba ima svoj balkon, kupatilo, frižider i TV. Ima sopstveni parking. Klima : Da

KLIMA SE DODATNO NAPLAĆUJE, NIJE URAČUNATA U CENU

 

ISHRANA je organizovana u restoranu “RIBAR” koji se nalazi na 100 metara od mora, a od 50 do 200 metara od smeštajnih kapaciteta. Ishrana je na bazi polupansiona, doručak–švedski sto ( veliki izbor slatkog i slanog doručka (pečena slanina, viršle, salame, kuleni, sirevi, mazalice, jaja na više načina), voće, razne vrste pahuljica, kafa, čaj, mleko, jogurti …),s tim da NIJE DOZVOLJENO IZNOŠENJE HRANE IZ RESTORANA;večera – predjelo-supa ili čorba (samoposluživanje), glavno jelo na osnovu ankete izvršene prethodnog dana ( 2 vrste kuvanog jela i treća vrsta je pizza), desert-neki slatkiš ili voće. Za vreme večere salata je na bazi samoposluživanja, 3-4 vrste.

 

 

POPUSTI ZA RANE UPLATE:  

Za uplate u celosti do 01.02.2023.popust 5%

 

POPUSTI I DOPLATE

– Doplata za 1/1 150e; – Deca do 2,99godine gratis sa roditeljem u krevetu, NEMA poseban obrok;

– Dvoje dece do 2,99 god, sa roditeljem u krevetu, jedno gratis, drugo plaća 45%

– Dete od 3-6,99god. plaća 45% ukoliko deli ležaj sa roditeljem

– Dete od 3- 11,99god plaća 85% ukoliko ima sopstveni ležaj

– Dete od 12-17,99god ima popust od 5%

 

Program putovanja:

– 1. Dan: Polazak iz mesta po dogovoru u večernjim časovima. Noćna vožnja (za goste na prevozu autobusom)

– 2. Dan: Dolazak u Makarsku u jutarnjim časovima. Slobodno vreme do 12:00, ulazak u sobe, slobodno vreme, večera.Noćenje.

– 3-10 dan: Boravak u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi usluge za koju se gost odlučio prilikom rezervacije aranžmana( na licu mesta se vrsta usluge NE MOŽE samoinicijativno menjati)

– 11. dan :Doručak. Do 8:30 napuštanje smeštaja. Za goste koji koriste paket sa prevozom slobodno vreme do 17:30-18:00h. Polazak za Srbiju. Noćna vožnja sa usputnim pauzama.

– 12. dan : Dolazak kući u ranim jutarnjim časovima. KRAJ USLUGE

 

OPŠTE INFORMACIJE: -Boravišna taksa NIJE uračunata u cenu -Deca ostvaruju popust ukoliko u momentu početka letovanja NISU navršila određene godine – Ulazak u sobe prvi dan posle 12:00h, napuštanje sobe zadnji dan do 8:30h – Gosti koji putuju autobusom, po stizanju u Makarsku,stvari ostavljaju u zajedničkoj prostoriji u restoranu Ribar ili u kućama gde su smešteni, i zadnji dan, od napuštanja soba do polaska, ostavljaju stvari ili u autobusu ili u restoranu Ribar, te i taj dan mogu iskoristiti za kupanje – Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom javljaju se u restoranu Ribar, ćošakVinogradske i ul. Ante Starčevića, predstavniku koji ih vodi u smeštajne kapacitete. Mole se gosti,koji su na sopstvenom prevozu, da tako planiraju svoje putovanje da u Makarsku stignu najkasnije do 17:00h. Naznačeno je u katalogu koja kuća ima parking. Ukoliko kuća nema parking, parking može predstavnik agencije da obezbedi, javni parking, obezbeđe, ali nije garaža zatvorenog tipa, koji se NAPLAĆUJE NA LICU MESTA (oko 50e za 9 dana, cena je informativna, tačna cena će se znati 01,06,2023,).Parking u kućama gde ga ima je najčešće fiksan, znači da u toku letovanja zbog gužve najčešće nema pomeranja vozila. – prva usluga je večera, zadnja usluga doručak – u slučaju više sile ili nekih vanrednih okolnosti Agencija zadržava pravo promene kuće u kuću iste ili više kategorije, uz prethodno obaveštavanje putnika i njegov pismeni pristanak. – u Makarskoj se nalazi predstavnik agencije koji će biti zadužen za smeštaj gostiju, i organizovanje fakultativnih izleta, a čiji će broj telefona strankama biti dostavljen pre polaska,sa voucherom. – ukoliko postoji neki prigovor od strane gosta , on se ulaže kod predstavnika u Makarskoj, i u roku od 24 sata će biti rešen ukoliko je osnovan, i o tome obe strane potpisuju sporazum. – korišćenje klima uređaja, gde je ima u kućama, je 5e po danu, ako putnik rezerviše sobu bez klime, na licu mesta NE MOŽE zahtevati istu, i spoljašnja temperatura ne može biti razlog prigovora. -Raspored sedenja u autobusu se određuje na osnovu prijava, ako putnik želi dodatno sedište ili ima želju za sedištem napred doplata je 25e. – Svi državljani Srbije treba da poseduju crveni VAŽEĆI biometrijski pasoš, stanovnici drugih država treba da se raspitaju o potrebnoj dokumentaciji za prelazak granice (stanovnici EU mogu putovati sa ličnom kartom i preko Bosne i Hercegovine) – Ukoliko maloletno lice putuje bez pratnje roditelja ili sa jednim roditeljem, treba da ima overenu saglasnost oba ili roditelja koji ne putuje – Preporučuje se da se uzme međunarodno putno zdravstveno osiguranje za period boravka u Hrvatskoj. -Pre polaska na putovanje obavezno proveriti uslove za prelazak granice. Ukoliko putnik zbog svoje greške ( istekle putne isprave) bude vraćen sa granice agencija to smatra kao neopravdani odustanak od putovanja
-Svi putnici koji nisu državljani R.Srbije treba lično da se raspitaju o uslovima ulaska u R.Hrvatsku.

PREVOZ – polazak iz Srbije (mesta polaska) veče pre datuma iz tabele u periodu 17:00-21:00h u zavisnosti od mesta polaska, povratak iz Makarske zadnji dan iz tabele oko 17:00-18:00h. Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima. – Autobus zbog specifičnosti Makarske ne može da dođe do kuća, parkira se na najbližem mogućem bezbednom mestu. Agencija NIJE dužna da obezbedi prenos prtljaga od parking do kuća. – prevoz se obavlja kombijem, minibusom ili autobusom u zavisnosti od broja putnika.Sva vozila su klimatizovana, sa svim potrebnim dozvolama za međunarodni prevoz, sa dovoljnim brojem profesionalnih vozača da bi se prevoz obavio bezbedno po zakonu. – deca do 9,99godina imaju popust 10e na cenu karte, svako dete MORA imati svoje sedište. – iz okolnih mesta prema cenovniku se organizuje transfer do Kule. Transfer se obavlja automobilom, kombijem ili minibusom u zavisnosti od broja putnika. Cena transfera je uračunata u cenu povratne karte – maršuta prevoza ne može biti razlog prigovora, putnik će prilikom prijema informacije o tačnom vremenu polaska (48h pre datuma) biti obavešten kojim putem se ide (da li kroz Hrvatsku ili preko Bosne i Hercegovine) – u autobusu je licencirani pratilac grupe, koji će brinuti o udobnosti putovanja, i putnicima davati sve bliže informacije.

 

 

NAČIN PLAĆANJA: – 30% pri rezervaciji, a ostatak do polaska ili na rate do 10.09.2023. uz deponovane čekove 10 dana pred polazak. – Mogućnost plaćanja preko administrativne zabrane

 

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Agencije “Titelprevoz”d.o.o. ;broj licence 171/2021 kategorija A od 17.11.2021. godine, Kula, Zanatski centar 2, PIB: 105967137, matični broj: 20499915, e-mail titelprevoz@gmail.com, tel-fax:025/725-059, polisa osiguranja turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br: 30000030773 оd 30,09,2022. која koja važi do 01,10,2023.