Kuća Pantelić – Makarska

Makarska zauzima centralni položaj Splitsko-dalmatinske oblasti. Smeštena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenom rtom Osejava, a sa severozapada poluostrvom Sveti Petar. Grad se amfiteatralno širi prema padinama Biokova koji je štiti od oštre kontinentalne klime, te je u Makarskoj bujna mediternska vegetacija,blage zime, duga i topla leta sa osvežavajućim maestralom. Makarska je prepoznatljiva po 2km dugoj peščano-šljunkovitoj plaži oivičenoj borovom šumom, koja celoj plaži daje prirodnu hladovinu.

 

Kuća PANTELIĆ – nalazi se na 100m od restorana i od mora je udaljena isto 100m. Nalazi se u mirnoj ulici na adresi Maslinarska 30. U prizemlju poseduje 1/2+1, soba ima francuski ležaj + pomoćni ležaj, kupatilo, tv i frižider. Terasa je ispred ulaza u sobu.Klima : DA U dvorišnom delu kuće se nalaze 1/2 i 1/2+1sobe. Svaka soba ima svoje kupatilo, tv. Frižider je zajednički za dve sobe i nalazi se u hodniku. Sobe dele terasu na ulazu, svaka soba ima svoj sto i stolice. Na terasi se nalazi i plinski rešo koji može da se koristi. Sobe imaju klimu, koja se dodatno naplaćuje. Parking nije zagarantovan.

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: KUĆA PANTELIĆ

CENA POVRATNE AUTOBUSKE KARTE : 85 EUR

NAČIN PLAĆANJA

  •  30% pri rezervaciji, a ostatak do polaska ili
  • na rate do 10.09.2024. uz deponovane čekove

Organizator putovanja je turistička agencija Titel Prevoz, broj licence OTP 602/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Titel Prevoz.