DIVCIBARE – HOTEL PEPA

Hotel se nalazi na najatraktivnojoj lokaciji na Divčibarama.

– Hotel se nalazi na najatraktivnojoj lokaciji na Divčibarama
– Odnos kvaliteta usluge smeštaja u odnosu na cenu koju ćete platiti , je zasigurno najpovojlniji na Divčibarama
– Odlična higijena, kvalitetna usluga, bogat jelovnik, šarolika ponuda vinske karte
– Sve usluge smeštaja i ishrane možete platiti i do 100 dana na odloženo čekovima građana……

Nalazi na najatraktivnijoj lokaciji na Divcibarama na udaljenosti manjoj od 100 m od centra i pored same ski staze “Centar”, tzv tanjirače, ušuškan u borovoj sumi, već dugi niz godina svojim gostima pruža usluge smeštaja i ishrane.

 

Cena uključuje smeštaj na bazi polupansiona, po osobi, u određenom tipu sobe ( osim sobe br 23 ).
Soba 23 se izdaje na bazi najma ( noćenja ), max 5 osoba. Doplata za polupansion u sobi br 23
je 1000,00 dinara po osobi, dok deca mla a od 12 godina koriste popuste prema opštim uslovima je 1000,00 dinara po osobi, dok deca mla a od 12 godina koriste popuste prema opštim uslovima prodaje.
Za boravak od 7 no i i duže odobravamo 5% popusta na redovan cenovnik !!!
Za rezervacije i uplate u celosti do 30.11.2020. godine, odobravamo dodatnih 10% popusta!!!

Raspolaže sa 22 sobe ( 1/1, 1/2 i 1/2 + pom ) sa kupatilom (tuš kabina), tv, telefonom i internet konekcijom (bruto površina sobe je 17 m2), kao i sa 1 poluapartmanom povrsine 28 m2, sa ukupnim kapacitetom 60 ležaja.

U okviru hotela radi pansion sala, a la carte sala, sala za sastanke, mala sala, mini kafe bar, mini tv sala, menjačnica, recepcija.

Restoran sa kuhinjom u kojoj se pripremaju brojni domaci i internacionalni specijaliteti uz veliko iskustvo i tradiciju vlasnika dugu vec 40 godina, garantuju Vam nezaboravan gastronomski dozivljaj.

Hotel raspolaze i sa salom kapaciteta do 50 mesta koja je idealna za odrzavanje seminara, predavanja i prezentacija jer poseduje svu neophodnu opremu.

Za razliku od velikih i standardizovanih hotela u hotelu ” Pepa ” preovladava domacinska, topla atmosfera, gde se svakom gostu ukazuje dovoljno paznje. Pri tom hotelu ” Pepa ” ostali hoteli na Divicbarama mogu pozavideti na organizaciji, higijeni, kvalitetu usluge i smeštaja….

Organizator MAESTRO TRAVEL.