Makarska 2022.

Makarska zauzima centralni položaj Splitsko-dalmatinske oblasti. Smeštena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenom rtom Osejava, a sa severozapada poluostrvom Sveti Petar. Grad se amfiteatralno širi prema padinama Biokova koji je štiti od oštre kontinentalne klime, te je u Makarskoj bujna mediternska vegetacija,blage zime, duga I topla leta sa osvežavajućim maestralom. Makarska je prepoznatljiva po 2km dugoj peščano-šljunkovitoj plaži oivičenoj borom šumom, koja celoj plaži daje prirodnu hladovinu.

The gallery was not found!

 

 

POLAZAK IZ SUBOTICE CENA POVRATNE KARTE 75 EUR, DECA DO 10 GOD. 65 EUR

 • POPUSTI I DOPLATE- Doplata za 1/1 125e;
  – Deca do 2,99godine gratis sa roditeljem u krevetu, NEMA poseban obrok;
  – Dvoje dece do 2,99 god, sa roditeljem u krevetu, jedno gratis, drugo ima popust 60%
  – Dete od 3-6,99god. plaća 35%ukoliko deli ležaj sa roditeljem
  – Dete od 3-6,99god. plaća 65% ukoliko ima sopstveni ležaj
  – Dete od 7-11,99 god plaća 65% ukoliko deli ležaj sa roditeljem
  – Dete od 7- 11,99god plaća 80% ukoliko ima sopstveni ležaj
  – 1 odrasla osoba i 2 dece od 3 do 12 god, jedno dete ima popust 20%, drugo dete 50%
  – 1 odrasla osoba i dete do 11,99god. u 1/2 dete plaća 80%
  – Odrasla osoba na trećem ležaju popust 5%;

ISHRANA je organizovana u restoranu “RIBAR” koji se nalazi na 100 metara od mora, a od 50 do 200 metara od smeštajnih kapaciteta. Ishrana je na bazi polupansiona, doručak–švedski sto ( veliki izbor slatkog I slanog doručka, voće, razne vrste pahuljica…),s tim da NIJE DOZVOLJENO IZNOŠENJE HRANE IZ RESTORANA;večera – predjelo-supa ili čorba (samoposluživanje), glavno jelo na osnovu ankete izvršene prethodnog dana ( 2 vrste kuvanog jela I treća vrsta je pizza), desert-neki slatkiš ili voće. Za vreme večere salata je na bazi samoposluživanja, 3-4 vrste. 

NAČIN PLAĆANJA: 

 • 30% pri rezervaciji, a ostatak do polaska ili
 • na rate do 10.09.2022. uz deponovane čekove 10 dana pred polazak.
 •  Mogućnost plaćanja preko administrativne zabrane

SMEŠTAJ JE ORGANIZOVAN U SLEDEĆIM KUĆAMA:


KUĆA ANTE BILOŠ

nalazi se 50m od restorana Ribar, i oko 200m od mora. Kuća je odmah IZNAD magistrale na adresi Vukovarska 48. Poseduje 3/2 sobe u visokom prizemlju. U svakoj sobi je francuski ležaj. Soba ima kupatilo, TV, WiFi i terasu ispred sobe koja je okrenuta prema moru.Ima klimu koja se dodatno naplaćuje.Može kućni ljubimac, manji. 

The gallery was not found!

KUĆA LJUBICA

 nalazi se na 50m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 150m na adresi Ante Starčevića 107. Poseduje – u visokom prizemlju 2/2sobe( francuski ležaj) i jednu 1/3sobu(francuski ležaj + singl ležaj).Na 1.spratu su dve 1/2sobe(svaka sa francuskim ležajem). Svaka soba ima TV, kupatilo i balkon. U hodniku se nalazi zajednički frižider za dve sobe. Ima sopstveni parking i WiFi.Svaka soba ima klimu koja se dodatno naplaćuje. Kućni Ljubimci: NE 

The gallery was not found!

KUĆA URSIĆ

 nalazi se na 150m od restorana RIBAR i na 70m od mora na adresi Maslinarska 35a.Na drugom spratu poseduje 1⁄2+2 sobu. U sobi se nalazi francuski ležaj, redovan pomoćni ležaj + fotelja na razvlačenje. Poseduje balkon, kupatilo, TV, frižider i čajnu kuhinju. Ima klimu koja se dodatno naplaćuje. 

Na drugom spratu se nalazi i 1/2. Soba je manja kvadrature sa francuskim ležajem, velikom terasom. U sobi ima TV, frižider i kupatilo. Soba ima klimu koja se dodatno naplaćuje. 

Na prvom spratu ima 1/2 sa francuskim ležajem. Terasa se nalazi ispred sobe. U sobi je TV, frižider,kupatilo. NEMA KLIMU. U prizemlju poseduje 1⁄2+1(pomoćni ležaj na sklapanje). Soba ima terasu ispred ulaza, dvorišna veoma mirna soba, ima svoj TV, kupatilo, frižider i čajnu kuhinju.Ima parking i WiFi.Kućni ljubimci: DA. Parking u kući je dvorišni

The gallery was not found!

KUĆA ZLATA

nalazi se preko puta restorana, u Vinogradskoj ulici, oko 150m od plaže. Poseduje dve sobe sa francuskim ležajem, tv, klima, kupatilo, frižider. Svaka soba ima svoju terasu. Wi fi: DA, kućni ljubimac: NE.Klima se dodatno naplaćuje.


KUĆA LENKA

nalazi se na 100m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 100m, u mirnom delu Maslinarske ulice br. 25. Nalazi se u visokom prizemlju. Soba ima francuski ležaj(dva posebna dušeka) i jedan redovan krevet, tv, frižider.U hodniku se nalazi klima i kupatilo( stranka ima ključ od predsoblja, samo ga ona koristi,nije prolazno). Soba ima dve terase. Ima parking.Klima se dodatno naplaćuje. U kući Lenka ima i jedna 1/2, u prizemlju sa balkonom, kupatilom i frižiderom. Ima parking. Ima televizor.Kućni ljubimac: NE. Parking u kući Lenka je dvorišni.

The gallery was not found!

KUĆA BUŠALIĆ

nalazi se na 100m od restorana “Ribar”u kome se gosti hrane,a od plaže je udaljena 250m,na adresi Ante Starčevića 95.Poseduje na 1.spratu jedan duplex 1/2soba + 1/3 soba,gde te dve sobebe imaju zajedničko kupatilo i posebno jednu 1/2 sobu sa sopstvenim kupatilom.Obe sobe imaju TV,frižider i balkon.Ima WiFi i parking za kola. Kućni ljubimac: NE. 

The gallery was not found!

Kuća MIKULIĆ 

nalazi se na 50m od restorana i 150m od mora na adresi Maslinarska 6. Poseduje 2/2 na drugom spratu sa francuskim ležajem.Soba s leve strane ima bočni pogled more. Svaka soba ima svoj balkon, kupatilo, frižider i TV. Ima sopstveni parking.

The gallery was not found!

Kuća PANTELIĆ

 nalazi se na 100m od restorana i od mora je udaljena isto 100m. Nalazi se u mirnoj ulici na adresi Maslinarska 30. U prizemlju poseduje 1/2+1, soba ima francuski ležaj + pomoćni ležaj, kupatilo, tv i frižider. Terasa je ispred ulaza u sobu.Klima : nema 

U dvorišnom delu kuće se nalaze 1/2 i 1/2+1. Svaka soba ima svoje kupatilo, tv. Frižider je zajednički za dve sobe i nalazi se u hodniku. Sobe dele terasu na ulazu, svaka soba ima svoj sto i stolice. Na terasi se nalazi i plinski rešo koji može da se koristi.

The gallery was not found!

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Agencije “Titelprevoz”d.o.o. ;broj licence
171/2021 kategorija A od 17.11.2021. godine.