Makarska 2022.

Makarska zauzima centralni položaj Splitsko-dalmatinske oblasti. Smeštena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenom rtom Osejava, a sa severozapada poluostrvom Sveti Petar. Grad se amfiteatralno širi prema padinama Biokova koji je štiti od oštre kontinentalne klime, te je u Makarskoj bujna mediternska vegetacija,blage zime, duga I topla leta sa osvežavajućim maestralom. Makarska je prepoznatljiva po 2km dugoj peščano-šljunkovitoj plaži oivičenoj borom šumom, koja celoj plaži daje prirodnu hladovinu.

 

 

POLAZAK IZ SUBOTICE CENA POVRATNE KARTE 75 EUR, DECA DO 10 GOD. 65 EUR

 • POPUSTI I DOPLATE- Doplata za 1/1 125e;
  – Deca do 2,99godine gratis sa roditeljem u krevetu, NEMA poseban obrok;
  – Dvoje dece do 2,99 god, sa roditeljem u krevetu, jedno gratis, drugo ima popust 60%
  – Dete od 3-6,99god. plaća 35%ukoliko deli ležaj sa roditeljem
  – Dete od 3-6,99god. plaća 65% ukoliko ima sopstveni ležaj
  – Dete od 7-11,99 god plaća 65% ukoliko deli ležaj sa roditeljem
  – Dete od 7- 11,99god plaća 80% ukoliko ima sopstveni ležaj
  – 1 odrasla osoba i 2 dece od 3 do 12 god, jedno dete ima popust 20%, drugo dete 50%
  – 1 odrasla osoba i dete do 11,99god. u 1/2 dete plaća 80%
  – Odrasla osoba na trećem ležaju popust 5%;

ISHRANA je organizovana u restoranu “RIBAR” koji se nalazi na 100 metara od mora, a od 50 do 200 metara od smeštajnih kapaciteta. Ishrana je na bazi polupansiona, doručak–švedski sto ( veliki izbor slatkog I slanog doručka, voće, razne vrste pahuljica…),s tim da NIJE DOZVOLJENO IZNOŠENJE HRANE IZ RESTORANA;večera – predjelo-supa ili čorba (samoposluživanje), glavno jelo na osnovu ankete izvršene prethodnog dana ( 2 vrste kuvanog jela I treća vrsta je pizza), desert-neki slatkiš ili voće. Za vreme večere salata je na bazi samoposluživanja, 3-4 vrste. 

NAČIN PLAĆANJA: 

 • 30% pri rezervaciji, a ostatak do polaska ili
 • na rate do 10.09.2022. uz deponovane čekove 10 dana pred polazak.
 •  Mogućnost plaćanja preko administrativne zabrane

SMEŠTAJ JE ORGANIZOVAN U SLEDEĆIM KUĆAMA:


KUĆA ANTE BILOŠ

nalazi se 50m od restorana Ribar, i oko 200m od mora. Kuća je odmah IZNAD magistrale na adresi Vukovarska 48. Poseduje 3/2 sobe u visokom prizemlju. U svakoj sobi je francuski ležaj. Soba ima kupatilo, TV, WiFi i terasu ispred sobe koja je okrenuta prema moru.Ima klimu koja se dodatno naplaćuje.Može kućni ljubimac, manji. 


KUĆA LJUBICA

 nalazi se na 50m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 150m na adresi Ante Starčevića 107. Poseduje – u visokom prizemlju 2/2sobe( francuski ležaj) i jednu 1/3sobu(francuski ležaj + singl ležaj).Na 1.spratu su dve 1/2sobe(svaka sa francuskim ležajem). Svaka soba ima TV, kupatilo i balkon. U hodniku se nalazi zajednički frižider za dve sobe. Ima sopstveni parking i WiFi.Svaka soba ima klimu koja se dodatno naplaćuje. Kućni Ljubimci: NE 


KUĆA URSIĆ

 nalazi se na 150m od restorana RIBAR i na 70m od mora na adresi Maslinarska 35a.Na drugom spratu poseduje 1⁄2+2 sobu. U sobi se nalazi francuski ležaj, redovan pomoćni ležaj + fotelja na razvlačenje. Poseduje balkon, kupatilo, TV, frižider i čajnu kuhinju. Ima klimu koja se dodatno naplaćuje. 

Na drugom spratu se nalazi i 1/2. Soba je manja kvadrature sa francuskim ležajem, velikom terasom. U sobi ima TV, frižider i kupatilo. Soba ima klimu koja se dodatno naplaćuje. 

Na prvom spratu ima 1/2 sa francuskim ležajem. Terasa se nalazi ispred sobe. U sobi je TV, frižider,kupatilo. NEMA KLIMU. U prizemlju poseduje 1⁄2+1(pomoćni ležaj na sklapanje). Soba ima terasu ispred ulaza, dvorišna veoma mirna soba, ima svoj TV, kupatilo, frižider i čajnu kuhinju.Ima parking i WiFi.Kućni ljubimci: DA. Parking u kući je dvorišni


KUĆA ZLATA

nalazi se preko puta restorana, u Vinogradskoj ulici, oko 150m od plaže. Poseduje dve sobe sa francuskim ležajem, tv, klima, kupatilo, frižider. Svaka soba ima svoju terasu. Wi fi: DA, kućni ljubimac: NE.Klima se dodatno naplaćuje.


KUĆA LENKA

nalazi se na 100m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 100m, u mirnom delu Maslinarske ulice br. 25. Nalazi se u visokom prizemlju. Soba ima francuski ležaj(dva posebna dušeka) i jedan redovan krevet, tv, frižider.U hodniku se nalazi klima i kupatilo( stranka ima ključ od predsoblja, samo ga ona koristi,nije prolazno). Soba ima dve terase. Ima parking.Klima se dodatno naplaćuje. U kući Lenka ima i jedna 1/2, u prizemlju sa balkonom, kupatilom i frižiderom. Ima parking. Ima televizor.Kućni ljubimac: NE. Parking u kući Lenka je dvorišni.


KUĆA BUŠALIĆ

nalazi se na 100m od restorana “Ribar”u kome se gosti hrane,a od plaže je udaljena 250m,na adresi Ante Starčevića 95.Poseduje na 1.spratu jedan duplex 1/2soba + 1/3 soba,gde te dve sobebe imaju zajedničko kupatilo i posebno jednu 1/2 sobu sa sopstvenim kupatilom.Obe sobe imaju TV,frižider i balkon.Ima WiFi i parking za kola. Kućni ljubimac: NE. 


Kuća MIKULIĆ 

nalazi se na 50m od restorana i 150m od mora na adresi Maslinarska 6. Poseduje 2/2 na drugom spratu sa francuskim ležajem.Soba s leve strane ima bočni pogled more. Svaka soba ima svoj balkon, kupatilo, frižider i TV. Ima sopstveni parking.


Kuća PANTELIĆ

 nalazi se na 100m od restorana i od mora je udaljena isto 100m. Nalazi se u mirnoj ulici na adresi Maslinarska 30. U prizemlju poseduje 1/2+1, soba ima francuski ležaj + pomoćni ležaj, kupatilo, tv i frižider. Terasa je ispred ulaza u sobu.Klima : nema 

U dvorišnom delu kuće se nalaze 1/2 i 1/2+1. Svaka soba ima svoje kupatilo, tv. Frižider je zajednički za dve sobe i nalazi se u hodniku. Sobe dele terasu na ulazu, svaka soba ima svoj sto i stolice. Na terasi se nalazi i plinski rešo koji može da se koristi.


Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja Agencije “Titelprevoz”d.o.o. ;broj licence
171/2021 kategorija A od 17.11.2021. godine.