Makarska 2021.

Makarska 2021.

Makarska zauzima centralni položaj Splitsko-dalmatinske oblasti. Smeštena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenom rtom Osejava, a sa severozapada poluostrvom Sveti Petar. Grad se amfiteatralno širi prema padinama Biokova koji je štiti od oštre kontinentalne klime, te je u Makarskoj bujna mediternska vegetacija,blage zime, duga I topla leta sa osvežavajućim maestralom. Makarska je prepoznatljiva po 2km dugoj peščano-šljunkovitoj plaži oivičenoj borom šumom, koja celoj plaži daje prirodnu hladovinu.

Napomena: 

smene označene sa***su paket aranžman (prevoz + 7 polupansiona), za sopstveni prevoz se cena umanjuje za 25e, I NEMA popusta za ranu uplatu. smene označene sa**su paket aranžman (prevoz + 9 polupansiona), za sopstveni prevoz se cena umanjuje za 25e, I NEMA popusta za ranu uplatu. 

POLAZAK IZ SUBOTICE CENA POVRATNE KARTE 75 EUR, DECA DO 10 GOD. 65 EUR

BORAVIŠNA TAKSA NIJE URAČUNATA U CENU i iznosi 1e po danu za odraslu osobu, za decu 12-18god je 0,5e po danu, deca do 12 godina ne plaćaju ništa. 

POPUSTI ZA RANE UPLATE (osim za smene označene sa *** i **)

  • Za uplate u celosti do 01.03.2020. popust 5% 

ISHRANA je organizovana u restoranu “RIBAR” koji se nalazi na 100 metara od mora, a od 50 do 200 metara od smeštajnih kapaciteta. Ishrana je na bazi polupansiona, doručak–švedski sto ( veliki izbor slatkog I slanog doručka, voće, razne vrste pahuljica…),s tim da NIJE DOZVOLJENO IZNOŠENJE HRANE IZ RESTORANA;večera – predjelo-supa ili čorba (samoposluživanje), glavno jelo na osnovu ankete izvršene prethodnog dana ( 2 vrste kuvanog jela I treća vrsta je pizza), desert-neki slatkiš ili voće. Za vreme večere salata je na bazi samoposluživanja, 3-4 vrste. 

POPUSTI I DOPLATE

– Doplata za 1/1 60%;

– Deca do 2,99godine gratis sa roditeljem u krevetu, NEMA poseban obrok;

– Dvoje dece do 2,99 god, sa roditeljem u krevetu, jedno gratis, drugo ima popust60%

– Dete od 3-6,99god. ima popust 60% ukoliko deli ležaj sa roditeljem

– Dete od 3-6,99god. ima popust 35% ukoliko ima sopstveni ležaj

– Dete od 7-11,99 god ima popust od 35% ukoliko deli ležaj sa roditeljem

– Dete od 7- 11,99god ima popust 20% ukoliko ima sopstveni ležaj –

1 odrasla osoba i 2 dece od 3 do 12 god, jedno dete ima popust 20%, drugo dete 50%

– 1 odrasla osoba I dete do 11,99god. u 1/2 dete plaća PUNU cenu

– Odrasla osoba na trećem ležaju popust 5%; 

NAČIN PLAĆANJA: 

  • 30% pri rezervaciji, a ostatak do polaska ili
  • na rate do 15.09.2020. uz deponovane čekove 10 dana pred polazak.
  •  Mogućnost plaćanja preko administrativne zabrane

SMEŠTAJ JE ORGANIZOVAN U SLEDEĆIM KUĆAMA:


KUĆA DRAŠKOVIĆ

nalazi se na 50m od restorana i 130m od mora u mirnoj Maslinarskoj ulici br.13. Na drugom spratu ima 1⁄2 sa francuskim ležajem,1/2+1 soba sa francuskim ležajem +kauč na razvlačenje i 1/2+1 soba sa francuskim ležajem + singl ležaj. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, tv, frižider,balkon koji je okrenut prema moru, klimu.Klima se DODATNO NAPLAĆUJE na licu mesta.SOBE BEZ KLIME: Na drugom spratu ima 1⁄2 (manja soba. ima francuski ležaj , nema klimu) i 1⁄2+1 (francuski ležaj + singl ležaj,nema klimu). Svaka soba ima kupatilo, tv, frižider i ventilator. Nemaju sopstvenu terasu, ali koriste zajedničku prolaznu terasu na ulazu. Postoji mogućnost korišćenja zajedničke čajne kuhinje. Ima parking i WiFi. Kućni ljubimac: DA 


KUĆA ANTE BILOŠ

nalazi se 50m od restorana Ribar, i oko 200m od mora. Kuća je odmah IZNAD magistrale na adresi Vukovarska 48. Poseduje 3/2 sobe u visokom prizemlju. U svakoj sobi je francuski ležaj. Soba ima kupatilo, TV, WiFi i terasu ispred sobe koja je okrenuta prema moru.Ima klimu koja se dodatno naplaćuje.Može kućni ljubimac, manji. 


KUĆA LJUBICA

 nalazi se na 50m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 150m na adresi Ante Starčevića 107. Poseduje – u visokom prizemlju 2/2sobe( francuski ležaj) i jednu 1/3sobu(francuski ležaj + singl ležaj).Na 1.spratu su dve 1/2sobe(svaka sa francuskim ležajem). Svaka soba ima TV, kupatilo i balkon. U hodniku se nalazi zajednički frižider za dve sobe. Ima sopstveni parking i WiFi.Svaka soba ima klimu koja se dodatno naplaćuje. Kućni Ljubimci: NE 


KUĆA URSIĆ

 nalazi se na 150m od restorana RIBAR i na 70m od mora na adresi Maslinarska 35a.Na drugom spratu poseduje 1⁄2+2 sobu. U sobi se nalazi francuski ležaj, redovan pomoćni ležaj + fotelja na razvlačenje. Poseduje balkon, kupatilo, TV, frižider i čajnu kuhinju. Ima klimu koja se dodatno naplaćuje. 

Na drugom spratu se nalazi i 1/2. Soba je manja kvadrature sa francuskim ležajem, velikom terasom. U sobi ima TV, frižider i kupatilo. Soba ima klimu koja se dodatno naplaćuje. 

Na prvom spratu ima 1/2 sa francuskim ležajem. Terasa se nalazi ispred sobe. U sobi je TV, frižider,kupatilo. NEMA KLIMU. U prizemlju poseduje 1⁄2+1(pomoćni ležaj na sklapanje). Soba ima terasu ispred ulaza, dvorišna veoma mirna soba, ima svoj TV, kupatilo, frižider i čajnu kuhinju.Ima parking i WiFi.Kućni ljubimci: DA. Parking u kući je dvorišni


KUĆA ZLATA

nalazi se preko puta restorana, u Vinogradskoj ulici, oko 150m od plaže. Poseduje dve sobe sa francuskim ležajem, tv, klima, kupatilo, frižider. Svaka soba ima svoju terasu. Wi fi: DA, kućni ljubimac: NE.Klima se dodatno naplaćuje.


KUĆA LENKA

nalazi se na 100m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 100m, u mirnom delu Maslinarske ulice br. 25. Nalazi se u visokom prizemlju. Soba ima francuski ležaj(dva posebna dušeka) i jedan redovan krevet, tv, frižider.U hodniku se nalazi klima i kupatilo( stranka ima ključ od predsoblja, samo ga ona koristi,nije prolazno). Soba ima dve terase. Ima parking.Klima se dodatno naplaćuje. U kući Lenka ima i jedna 1/2, u prizemlju sa balkonom, kupatilom i frižiderom. Ima parking. Ima televizor.Kućni ljubimac: NE. Parking u kući Lenka je dvorišni.


KUĆA BUŠALIĆ

nalazi se na 100m od restorana “Ribar”u kome se gosti hrane,a od plaže je udaljena 250m,na adresi Ante Starčevića 95.Poseduje na 1.spratu jedan duplex 1/2soba + 1/3 soba,gde te dve sobebe imaju zajedničko kupatilo i posebno jednu 1/2 sobu sa sopstvenim kupatilom.Obe sobe imaju TV,frižider i balkon.Ima WiFi i parking za kola. Kućni ljubimac: NE. 


Kuća MIKULIĆ 

nalazi se na 50m od restorana i 150m od mora na adresi Maslinarska 6. Poseduje 2/2 na drugom spratu sa francuskim ležajem.Soba s leve strane ima bočni pogled more. Svaka soba ima svoj balkon, kupatilo, frižider i TV. Ima sopstveni parking.


Kuća PANTELIĆ

 nalazi se na 100m od restorana i od mora je udaljena isto 100m. Nalazi se u mirnoj ulici na adresi Maslinarska 30. U prizemlju poseduje 1/2+1, soba ima francuski ležaj + pomoćni ležaj, kupatilo, tv i frižider. Terasa je ispred ulaza u sobu.Klima : nema 

U dvorišnom delu kuće se nalaze 1/2 i 1/2+1. Svaka soba ima svoje kupatilo, tv. Frižider je zajednički za dve sobe i nalazi se u hodniku. Sobe dele terasu na ulazu, svaka soba ima svoj sto i stolice. Na terasi se nalazi i plinski rešo koji može da se koristi.


0rganizator putovanja Agencija “Titelprevoz”d.o.o. ;broj licence OTP 602/2010 od 01.07.2010.

No Comments

Post A Comment