Paraktio Lux – Nea Kalikratia

 

Studia PARAKTIO  LUX  se nalaze  u oazi zelenila i idealani su za porodice i turiste koji žele tih i miran odmor, jer poseduju i sopstvenu plažu udaljenu samo 30 metara. U ponudi imaju klimatizovana studia koja se nalaze u prizemlju i prvom spratu. Studija imaju 1 francuski i 1 singl ležaj uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Sva studia sadrže čajnu kuhinju sa osnovnim priborom za ručavanje i pripremu hrane i frižider. Posetuju Tv, kupatilo sa tušem i terasom sa pogledom na more ili vrt. U okviru kompleksa Paraktio lux  služe se kafa i piće u otvorenom baru kao i tradicionalna grčka jela.

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Apartmani Paraktio-lux

 

Potpuno renovirane 2021.god. smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. U neposrednom okruženju objekta nalaze se prodavnice sa osnovnim namirnicama, a u smeru suprotnom od centra grada, nalaze kafići, taverne i noćni klubovi. Objekat “PARAKTIO” poseduje bežičnu internet konekciju (WI-FI) u javnim delovima kompleksa. Preporučujemo turistima koji putuju sopstvenim prevozom i žele miran i bezbrižan odmor.

NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara NBS na dan uplate ito:

  • Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 50% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 20 dana pre polaska.
  • Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 40% od cene aranžmana, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu bez uvećanja,a najkasnije do 15.12.2024. god.
  • Putnici se pre uplate mogu odlučiti za jedan od predloženih načina plaćanja aranžmana. Započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

 

Organizator putovanja: EVRO TURS Licenca Republike Srbije OTP 141/2021, kategorije A