Paraktio Lux – Nea Kalikratia

 

Studia PARAKTIO  LUX  se nalaze  u oazi zelenila i idealani su za porodice i turiste koji žele tih i miran odmor, jer poseduju i sopstvenu plažu udaljenu samo 30 metara. U ponudi imaju klimatizovana studia koja se nalaze u prizemlju i prvom spratu. Studija imaju 1 francuski i 1 singl ležaj uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Sva studia sadrže čajnu kuhinju sa osnovnim priborom za ručavanje i pripremu hrane i frižider. Posetuju Tv, kupatilo sa tušem i terasom sa pogledom na more ili vrt. U okviru kompleksa Paraktio lux  služe se kafa i piće u otvorenom baru kao i tradicionalna grčka jela.

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Apartmani Paraktio-lux

 

Potpuno renovirane 2021.god. smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. U neposrednom okruženju objekta nalaze se prodavnice sa osnovnim namirnicama, a u smeru suprotnom od centra grada, nalaze kafići, taverne i noćni klubovi. Objekat “PARAKTIO” poseduje bežičnu internet konekciju (WI-FI) u javnim delovima kompleksa. Preporučujemo turistima koji putuju sopstvenim prevozom i žele miran i bezbrižan odmor.

 

MEĐUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SA POKRIĆEM COVID-19:

  • Cene osiguranja propisuje osiguravajuće društvo, a zavise od dužine boravka i uzrasta putnika.
  • Putno osiguranje putnika se PREPORUČUJE i može se dobiti posredstvom turističke agencije.

CENA ARANŽMANA:

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

NAČIN PLAĆANJA:

Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara NBS na dan uplate ito:

  • Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 50% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 20 dana pre polaska.
  • Platnim karticama (DINA, VISA, MAESTRO, MASTER CARD): isti uslovi kao gotovina.
  • Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 40% od cene aranžmana, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu bez uvećanja,a najkasnije do 15.12.2023. god.
  • Putnici se pre uplate mogu odlučiti za jedan od predloženih načina plaćanja aranžmana. Započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

 

Organizator putovanja: EVRO TURS Licenca Republike Srbije OTP 141/2021, kategorije A