Paraktio-2022.

Studia PARAKTIO  LUX  se nalaze  u oazi zelenila i idealani su za porodice i turiste koji žele tih i miran odmor, jer poseduju i sopstvenu plažu udaljenu samo 30 metara. U ponudi imaju klimatizovana studia koja se nalaze u prizemlju i prvom spratu. Studija imaju 1 francuski i 1 singl ležaj uz mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Sva studia sadrže čajnu kuhinju sa osnovnim priborom za ručavanje i pripremu hrane i frižider. Posetuju Tv, kupatilo sa tušem i terasom sa pogledom na more ili vrt. U okviru kompleksa Paraktio lux  služe se kafa i piće u otvorenom baru kao i tradicionalna grčka jela.

The gallery was not found!

1/2 studia se sastoje od: čajne kuhinje sa osnovnom opremom za ručavanje i pripremanje hrane ( i frižiderom, prostrane sobe sa 1 francuskim ležajem i kupatila. Sva studia poseduju televizor, klima uređaj (čije korišćenje je uračunato u cenu) i terasu većih dimenzija sa pogledom na more ili vrt.

1/2+1 studia se sastoje od: čajne kuhinje sa osnovnom opremom za ručavanje i pripremanje hrane  i frižiderom, prostrane sobe sa  1 francuski ležaj i 1 singl ležaj) i kupatila. Sva studia poseduju televizor, klima uređaj (čije korišćenje je uračunato u cenu) i terasu većih dimenzija sa pogledom na more ili vrt.

Potpuno renovirane 2021.god. smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. U neposrednom okruženju objekta nalaze se prodavnice sa osnovnim namirnicama, a u smeru suprotnom od centra grada, nalaze kafići, taverne i noćni klubovi. Objekat “PARAKTIO” poseduje bežičnu internet konekciju (WI-FI) u javnim delovima kompleksa. Preporučujemo turistima koji putuju sopstvenim prevozom i žele miran i bezbrižan odmor.

NAČIN  PLAĆANJA:  Cene su iskazane u eurima. Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima prema zvaničnom srednjem kursu dinara na dan uplate i to:

  • Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 50% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 20 dana pre polaska.
  • Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 40% od cene aranžmana a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu bez uvećanja, a najkasnije do 15.12.2022.

Organizator putovanja Turistička Agencija EVRO –  TURS Licenca Republike Srbije OTP 141/2021, kategorije A