ZLATIBOR – HOTEL DIJAMANT

Po veoma povoljnoj ceni dobijate vrhunsku uslugu, udoban smeštaj, a zlatiborske specijalitete možete degustirati u restoranu u sklopu samog hotela.

 

Hotel ima svoju kuhinju (HACCP) i restoran. Restoran raspolaže sa 80 sedećih mesta.

Zlatibor predstavlja pravi dragulj među prirodnim lepotama koje Srbija pruža. Nalazi se na 1496 m nadmorske visine (najviši vrh – Tornik), a prostire se na oko 1000 km2. Svojom lepotom …

Jedna od retkih stvari, koju drugi ne mogu da urade za Vas, je da putuju! Iz tog razloga, jedan od najvažnijih segmenata je odabir smeštaja. Ako se pitate iz kog razloga? Odgovor je vrlo jednostavno, kada se odvažite da promenite sredinu, upoznate nešto novo i drugačije, makar i na vikend jako je važno da prvi „domaćini“ uslovno rečeno, budu nasmejani, prijatni i da se sa njima razumete pre svega. To je prvi značajniji utisak koji će obeležiti Vaše putovanje.  Razmislite dobro, odaberite koji je smeštaj baš za Vas, a kada  i ukoliko se odlučite da prvo poglavlje započne sa nama,  potrudićemo se da kao i naziv hotela i Vaša priča zablista.

  • Hotel Dijamant poseduje kako sobe, tako I apartmane, u kojima možete rezervisati smeštaj na bazi: punpansion, polupansion Ili noćenje sa doručkom.
  •  Sve smeštajne jedinice se veoma prostrane udobne
  •  Sve smeštajne jedinice poseduju: TV, Wi Fi kao i  kablovsku televiziju.

Odličan apartmanski smeštaj sa dnevnom sobom, spavaćom sobom, kupatilom I mini kuhinjom, ispuniće sigurno sva vaša očekivanja. Posebno ćete uživati u terasama.

U našim apartmanima, može boraviti i veći broj osoba jer su veoma prostrane.

Naš cilj je da nas pamtite, po divnom odmoru, odličnoj hrani i ljubaznom osoblju.

CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI ZA JEDAN DAN

 

Organizator VENERA TOURS. Kategorija a 15. Broj licence: OTP 498/20.