Advent Zagreb

Advent u Zagrebu je tradicionalna predbožićna manifestacija koja se održava na više lokacija u središtu Zagreba s bogatim kulturno-zabavnim programom. Počinje krajem novembra i traje do kraja decembra.

Advent u Zagrebu počinje tradicionalnim paljenjem prve adventske sveće na Trgu bana Jelačića, kod Manduševca. U ulicama oko Trga bana Josipa Jelačića održava se tradicionalni Božićni sajam. Prigodne božićne poklone, licitare i medenjake, šarene ukrase, božićni nakit i suvenire, nude preduzetnici, likovni umetnici i proizvođači tradicionalnih hrvatskih proizvoda.

Na glavnom zagrebačkom trgu kod velikog sata nalazi se velika božićna jelka, a na bini se održavaju prigodni koncerti.

Advent u Zagrebu se događa i na drugim mestima poput ZrinjevcaCvetnog trga, Evropskog trga, kod Uspinjače i drugde. Događanja na Zrinjevcu uključuju božićne pesmevalcer, suvenire i tradicionalna jela.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Kule u 04:00. Iz Subotice, Kanjiže, Sente, Bečeja, Novog Sada, Sombora organizovani transferi( u ceni).  Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i osveženja i obavljanja graničnih formalnosti do Zagreba. Nakon dolaska u Zagreb razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Obilazimo Glavni trg i pozorište, crkvu i trg Svetog Marka, Kamenu kapiju i još mnoge znamenitosti grada. Nakon obilaska zajednički odlazimo na Božićni vašar. Na skoro svakom trgu i manjim uličicama ima različiti vašari. Svako prema svom ukusu može da izabere gde želi da provede slobodno vreme. Božićnu atmosferu upotpunjuje bezbroj lampica kojima je grad okićen. Slobodno vreme do 17:00. U 17:00 okupljanje na dogovorenom mestu I polazak za Srbiju. Dolazak na mesto polaska u kasnim noćnim časovima sa pregršt lepih uspomena i pozitivnim utiscima.

Termin: 10.12.2022,

 

Cena: 4000,00rsd iz Kule, Vrbas, R.Krstur

                  4500,00rsd Subotica, N.Sad (min 8putnika)

                  4400,00 Bečej, Srbobran

minimalan broj prijavljenih:  40

napomena: u slučaju da nema dovoljno prijavljenih agencija zadržava parvo otkaza putovanja 5 dana pred polazak

Način plaćanja : u ratama do polaska

Cena obuhvata: *prevoz turističkim autobusom

  • lokalni vodič u Zagrebu
  • pratilac grupe
  • Troškovi organizacije

Cena ne obuhvata: * individualne troškove

Način plaćanja: do polaska

Izlet ne podleže garancji koju poseduje TA TITELPREVOZ

 

NEOPHODNA JE VAŽEĆA PUTNA ISPRAVA (pasoš, crveni biometrijski, građani EU mogu granicu preći I sa važećom ličnom kartom)

program br. 31 od 01,10,2022, 

SREĆAN PUT I UDOBNO PUTOVANJE!!!

Uz ovaj program Važe Opšti uslovi putovanja „TITELPREVOZ“ doo, licenca OTP 171/2021 od 17,11,2021, godine, Kula, Zanatski centar 2, PIB: 105967137, matični broj: 20499915, e-mail: titelprevoz@gmail.com, tel-fax: 025/725-059, 0606454601 Bulatović Marta