Anemoxadi, Siviri

APARTMANI „ANEMOXADI”

Smeštajni objekat sastoji se od tri apartmanske kuće koje su udaljene od glavne plaže oko 120 metara.

Apartmani se  nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i jednoobrazno su uređeni.

Struktura apartmana 1/2+2: apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu francuskim ležajem (dimenzije 120×190) u spavaćoj sobi. Dnevni boravak raspolaže sofom koja se razvlači i kuhinjski delom u kome se nalazi manji šporet sa rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nalazi se malo kupatilo sa tuš kadom.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu sa ulaznom terasom i terasom sa bočnim pogledom na more. Apartmani u prizemlju imaju samo ulaznu terasu.

Sedmokrevetni apartman Anemoxadi se sastoji od dva nivoa, na prvom spratu se nalazi dnevni boravak (TV) sa ugaonom garniturom koja se razvlači, kuhinjom, WC-om i dve terase. Stepenicama se sa prvog sprata odlazi na drugi sprat, na kom se nalaze dve spavaće sobe, u jednoj se nalaze dva grčko-francuska tipa ležaja (190x120cm) i jedan singl ležaj, u drugoj spavaćoj sobi se nalazi grčko-francuski tip ležaja (190x120cm), dok se na prvom spratu nalazi ugaona garnitura koja se razvlači. Obe spavaće sobe na drugom spratu imaju terase. Na drugom spratu se nalazi kupatilo sa kadom.

Smeštajne jedinice  su klimatizovane i imaju TV sa grčkim kanalima. Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto. Apartmani u prizemlju su pet friendly.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Apartmani Anemoxadi Siviri | Market tours Novi Sad (markettoursns.com)

 

Napomene: Upotreba klime je uključena u cenu najma

POPUSTI ZA DECU: Za sve rane uplate do 01.04.2024. DVOJE DECE do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ne plaćaju smeštaj. Plaćaju samo  prevoz, po cenama iz tabele prevoza.

 

APARTMANI ANEMOXADI – SIVIRI:

  • Udaljenost od glavne plaže: 120m
  • Wi-Fi: nema Wi-Fi u sobama, ali ima u kompleksu
  • Klima: ima klimu
  • TV: ima TV sa grčkim kanalima u sobama
  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
  • Spratnost: prizemlje, prvi i drugi sprat
  • Pet friendly za kućne ljubimce do 7kg

 

VAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od 01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnici smeštajnog objekta. Cene, doplate i uslovi prodaje su na sajtu čisto informativnog karaktera za sve informacije proverite zvaničan program putovanja Grčka – leto – 2023 – Halkidiki.

KOORDINATE:

N 40°02’04.40″

E 23°21’41.08″

Aktuelni popusti do 10% za rane uplate do 01.04.2024. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.

Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu. 

Organizator putovanja turistička agencija “Market Tours”, Licenca OTP  153/2021, kategorija A  važi od 01.11.2021. godine