Apartmani Stojković – Rafailovići

 

Vila- „Stojković“ nalaze se u Rafailovićima, ispod magistrale na oko 160 m udaljeni od plaže. Sjajna lokacija, dobar smeštaj i izuzetno ljubazni domaćini, učiniće vaš boravak prijatnim. Sve sobe u našoj ponudi su tipa studio. Svaka poseduje: TV i klima uređaj, ormar, noćni stočić, sopstveno kupatilo sa tuš-om, čajnu kuhinju ( posuđe, frižider, rešo sa dve ringle) i terasu sa garniturom za sedenje. Gosti mogu da koriste parking hotela Šumadija, preko puta vile uz doplatu. Za goste apartmana Stojković moguća je uplata pansiona u restoranu hotela Šumadija.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Vila Stojković – Rafailovići – Leto 2024

 

Rezervacija i načini plaćanja

Rezervacija: Ukoliko je Vila Stojković Vaš izbor i želite da se raspitate o dostupnosti smeštaja, možete to uraditi u svega par koraka klikom na dugme Provera dostupnosti i dobićete odgovor u roku od jednog radnog dana.

Polupansion se služi u vili ACD na 10 metara od vile Stojković

CENE: su izražene u evrima po sobi. Plaćanje po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

CENA VILE OBUHVATA: smeštaj u izabranoj sobi, korišćenje klima uređaja, SAT-TV, WI-FI.

LEGENDA: NA – najam studija, ST- soba tipa studio.

U CENU NIJE URAČUNATO: boravišna taksa, putno zdravsteno osiguranje (neophodno prema propisima zemlje destinacije ili tranzita) koje možete ugovoriti u agenciji, održavanje higijene, autobuski prevoz, fakultativni izleti i ostali individualni troškove.

BORAVIŠNA TAKSA: nije uključena u cenu, plaća se na licu mesta. Odrasli: 1 €; deca od 12-18 g.: 0,5€; deca do 12 g.- ne plaćaju.

USLOVI PLAĆANJA:
• 30% pri rezervaciji, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja.
• Plaćanje je moguće: gotovinom, čekovima građana, virmanski, administrativnom zabranom, karticama: VISA, DINA, MASTER CARD, MAESTRO i AMERICAN EXPRESS.

ODLOŽENO PLAĆANJE:
BEZ UVEĆANJA DO 9 RATA! Način plaćanja i max broj mesečnih rata: čekovi građana i kreditne kartice 6 rata , administrativne zabrane 12 rata. Krajnji rok za isplatu je 01.02.2024.
12 MESEČNIH RATA – Kredit odobren od banke do mesečnih 12 rata.

DOPLATE: Doplata za poplupansion na licu mesta. Mogućnost ishrane u htl “Šumadija” ili u Vili ACD (udaljeni oko 30m)

AUTOBUSKI PREVOZ: Nije uključen u cenu aranžmana. Karte na redovnim autobuskim linijama možete kupiti u t.a. Holiday.

KLIMA URAĐAJ: Upotreba klima uređaja je uključen u cenu.

WIFI: internet je uključen u cenu. Agencija ne može garantovati kvalitet ove usluge koja zbog nedovoljno dobre infrastrukture može biti vrlo promenjivog kvaliteta.

BORAVAK: Prvog dana boravka smeštaj u sobe je najkasnije do 14:00 časova, a napušta se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Ukoliko postoji nedostatak, putnik je dužan da tokom istog dana sve prijavi predstavniku agencije, ili vlasniku hotela da bi se nedostaci otklonili.

NAPOMENA ZA PUTNE ISPRAVE I VIZNI REŽIM:
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje važeću putnu ispravu (kopija stranice sa ličnim podacima na zahtev se dostavlja agenciji) koja mora važiti još 3 meseci od datuma povratka sa putovanja. Agencija Holiday ne snosi odgovornost za neispravnu putnu dokumentaciju. Strani državljani su u obavezi da se sami informišu o viznom režimu.
• Punoletni građani Republike Srbije u Crnu Goru mogu da putuju sa važećom ličnom kartom.
• Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u Crnu Goru(potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) informišu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz.
VAŽNE NAPOMENE:
• Na dodatne usluge (doplata za polupansion, transfer iz drugih gradova itd.), iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj apartmana ili sobe, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. LICENCA: Organizator putovanja Holiday Kragujevac A 250-2021. CENOVNIK BR.1 od 14.03.2024.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.