Hotel Aria – Čanj

 

Lokacija

Nalazi se u sklopu kompleksa Vila Babović u mirnom delu Čanja, 250 m od obale, izolovanom od buke. Moderan i luksuzan dizajn hotela, kao i sveobuhvatna ponuda pružaju udobnost, mir i pravo zadovoljstvo.

Hotelski sadržaji

Obekat poseduje lift kao i obezbedjen i besplatan parking. Gosti hotela imaju mogućnost celodnevnog korišćenja otvorenog bazena, a takodje ostvaruju popuste pri iznajmljivanju plažnog mobilijara na hotelskom delu poznate plaže Vela Beach & bar.

Smeštaj

Hotel poseduje 20 moderno opremljenih studio apartmana (mini kuhinja,aparat za kafu/čaj,posudje,frigo bar) i 9 moderno dizajniranih soba pokrivenih besplatnom internet konekcijom i kablovskom televizijom. Strukture smeštajnih jedinica su dvokrevtene i trokrevetne, i većina ima pogled ka moru.

Usluga

Ponuda je na bazi polupansiona (doručak-švedski sto,večera-odabir sa dnevnog menija)

Plaža

Hotelska šljunkovito/peščana plaža Vela beach & bar je udaljena oko 250 m od hotela. Gosti hotela ostvaruju popust za korišćenje plažnog mobilijara.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: HOTEL ARIA *** ČANJ, LETOVANJE

 

U CENU JE URAČUNATO
Boravak na bazi usluge polupansion u odabranom tipu smeštaja. Doručak – samoposluživanje, večera odabir sa dnevnog menija + dezert.
Frigo bar
Wi Fi internet
Otvoreni bazen

DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 1,5 eur osoba/dan
Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina 0,50 eur/osoba/dan
Osiguranje za decu 0-2 godine 0,50 eur osoba/dan
Jednokrevetna soba 50%

USLOVI ZA DECU I ODRASLE
Deca do 2 godine u pratnji dve odrasle osobe gratis (nemaju ležaj i hranu);
Dete od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju 50%;
Dete od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe na posebnom ležaju 30%;
Dete do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe plaća punu cenu

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

 

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

Organizator putovanja, Licenca OTP 198/2021 kat A PIB 107462053 Matični broj 20807628 E mail: info@olympic.rs, Web: www.olympic.rs