VRNJAČKA BANJA – HOTEL KRALJ

Garni hotel KRALJ svojom osobenošću, rafiniranim stilom i poslovnim šarmom, ide u korak sa potrebama sadašnjeg vremena, savremenog poslovanja i kvaliteta turističkih usluga.

 

Nalazi se u najlepšoj banji Srbije, Vrnjačkoj Banji, na pogodnoj lokaciji u centru, nedaleko od svih najvažnijih atrakcija.

Divan ambijent, ljubazno osoblje, čistoća i jedinstvenost hotelskog enterijera bez suvišnih detalja, svakako je topla preporuka svima. Mir ,tišina i osećaj kućne atmosfere predstavljaju idealno mesto za sve one koji beže od monotonije svakodnevnice, gužve, brzog ritma života u drugačiji i „opuštajući svet“.

Sobe i aparmani pružaju osećaj gostoljubive atmosfere i kao takvi omogućuju opuštanje, odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijeri odgovaraju najvišim standardima sa akcentom na funkcionalnost i udobnost.

U sklopu objekta nalazi se i eskluzivni restoran sa balkonom koji omogućava gostima prijatan i kvalitetan servis jela i pića, kao i uslugu pansionske ishrane nacionalne kuhinje.

Za trenutke opuštanja i relaksacije stoji Vam na raspolaganju naš Wellness centar, u kome pružamo usluge relax masaža, a od sadržaja izdvajamo bazen-hidromasažni, relax tepidarium, relax toplu klupu, finsku saunu, parnu kabinu, jacuzzi.

Posebno izdvajamo ponudu otvorenog bazena koji se nalazi u sklopu hotela, za nezaboravno letovanje u Vrnjačkoj Banji.

30 EURA PO OSOBI –   NOĆENJE SA DORUČKOM + 30 BESPLATNO KORIŠĆENJE WELLNESS CENTRA

35 EURA  PO OSOBI – POLUPANSION + BESPLATNO KORIŠĆENJE WELLNESS CENTRA:

👑Hidromasažni bazen – kupanje u vodi od 30 stepeni sa podvodnim hidromasažerima koji podstiču cirkulaciju i povoljno deluju na kardiovaskularni sistem;
👑Hidromasažna kada – mesto za intimnije opuštanje uz podvodnu masažu;
👑Finska sauna – od 70 do 90 stepeni;
👑Tepidarium – mirno mesto na ležaljkama koje se zagrevaju od 37 do 39 stepeni.
👑Posebno izdvajamo mogućnost korišćenja otvorenog bazena, u toplijim mesecima, koji se nalazi u sklopu hotela. Podarite Vašem telu kraljevski tretman!
⛲️TURSKO KUPATILO I MASAŽE SE PLAĆAJU ⛲️

⛲️GOSTI IMAJU BESPLATAN PARKING I WIFI ⛲️

Organizator FANTAST TOURIST. Licenca A 15 br. 486/2020.