Hotel Park – Budva

 

Lokacija: Hotel Park*** se nalazi na Slovenskoj plaži, na ulasku u Budvu iz pravca Bečića. Od Starog grada je udaljen 15 minuta laganog hoda. Hotel je renoviran 2017. godine. Raspolaže sa 118 soba.

Plaža: Hotel je lociran na 50m od Slovenske plaze.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lobi bar, restoran, letnja bašta, parking hotela, wi-fi internet konekcija u celom hotelu.

Sobe: Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem.

Sve sobe imaju kupatilo sa tus kabinom, klima uređaj, SAT TV, mini frižider i WiFi.

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (dorucak-švedski sto, večera- švedski sto ili meni.)

Napomena: Gostima Hotela Park 3* je na raspolaganju bašta sa lezaljkama koje su uključene u cenu. Pored hotela je teren za male sportove (odbojka, košarka, mali fudbal).

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Hotel Park*** – Budva | Venera Tours

 

 

U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE PRVO DETE DO 6 GODINA BESPLATAN SMEŠTAJ U ZAJEDNIČKOM LEŽAJU, DRUGO DETE DO 14 GODINA 50% POPUSTA.

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA: Smeštaj u izabranoj sobi na bazi sedam polupansiona (doručak – švedski sto, večera – švedski sto ili meni).

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO: Boravišna taksa: deca od 12 – 18 godina 0.50 € dnevno, odrasli 1.00 € dnevno (plaćanje na licu mesta),obavezno osiguranje za sve u iznosu od 0.50 € dnevno (plaćanje na licu mesta), individualni troškovi, međunarodno putno osiguranje.

USLOVI ZA DECU:

Prvo dete: do 6 godina besplatan smeštaj u pratnji dve odrasle osobe (nema ležaj); dete od 6 – 14 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% popusta; drugo dete: od 2 – 6 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% popusta, drugo dete od 6 – 14 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50% popusta

NAPOMENA:

Odrasla osoba na pomoćnom ležaju u sobi 30% popusta. Doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana.

VAŽNE NAPOMENE:

Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

– avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– gotovinski,

– čekovima građana do 6 mesečnih rata.

 

Organizator: Venera Tours Broj licence: OTP 176/21