Hotel San 3*

HOTEL SAN JAHORINA je smešten u samom srcu Jahorine, na odličnoj lokaciji na 1610m nadmorske visine. Nalazi se u neposrednoj blizini olimpijskih skijaških staza, odnosno na samo 50m od početne stanice šestoseda Ogorjelica. Hotel raspolaže sa 18 komfornih, kvalitetno i moderno opremljenih dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba, kao i jednim petokrevetnim apartmanom, sa ukupnim kapacitetom od 58 ležajeva. Svaka soba sadrži kupatilo, TV sa satelitskim programom i telefon. U sklopu hotela je restoran koji nudi veoma bogat izbor izvrsne domaće kuhinje, a za trenutke opuštanja i druženja tu je i poseban deo restorana sa kaminom, Wi-fi, kao i studio za relaksaciju, masažu i sauna. Gostima je na raspolaganju ski škola i ski rental, na koji imaju popust kao gosti hotela. Ispred se nalazi parking dostupan i obezbeđen za goste hotela. Sjajan ambijent i lokacija, prijatna atmosfera i ljubazno osoblje upotpuniće vaš boravak u hotelu San na Jahorini.

The gallery was not found!

CENOVNIK ZA SEZONU 2019/2020 – HOTEL SAN:

HOTELSKI USLOVI:Cene su na bazi polupansiona po osobi po danu.
Doplata za 1/1 sobu iznosi 50%.
Deca do 6 godina borave Gratis. Deca od 6 do12 godina ostvaruju popust 50%.
Boravišna taksa sa osiguranjem nije uključena u cenu i iznosi 1.30 Eur po osobi po danu (deca do 12 god ne plaćaju BT). Plaća se u hotelu.
Prijava gosta od 15h, odjava do 11h.
U novogodišnjem terminu minimum boravka je 5 noćenja (29.12.2018.-03.01.2019.)
Za potvrdu rezervacije je potrebna uplata avansa od 40%, ostatak 15 dana pre dolaska. Avansne uplate su nepovratne.
Hotel ne uzima u obzir nepovoljne vremenske prilike kao valjan razlog za prevremeni odlazak.
Ukoliko dođe do ranijeg odlaska (sa izuzetkom smrti ili povrede), obračunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije.
Hotel zadržava pravo izmeme cena usred određenih okolnosti.

Informacije i rezervacije:

Licenca OTP 70/2017 od 25.10.2017.
Uz ovaj cenovnik vaze Opsti uslovi putovanja Jahorine info d.o.o.