Kuća Kathrin – Skala Potamia

 

Opis i lokacija: Prizemna kuća koja se nalazi se u širem centru i mirnijem delu Skala Potamije, oko 20m iznad glavnog puta. Od najbliže prodavnice udaljena je oko 200m.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena oko 100m od mora i plaže Golden beach.

Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj:

Studio za 2 do 4 osobe (S2, S3 i S4) – nalaze se u prizemlju, strukture francuski ležaj manjih dimenzija i dve sofe na razvlačenje.

Smeštajne jedinice su opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i ulazni balkonom ili terasom. U sklopu objekta ima WIFI (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking nema. Parking je moguć na mestima predviđenim za parkiranje na ulici, u neposrednoj blizini smeštaja, a u zavisnosti od raspoloživih mesta.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Kuća Kathrin – Skala Potamia | TASOS 2023

 

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:
 Celokupan iznos aranžmana u 6 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS kreditnih kartica Intesa Banke ili VISA, MASTER I DINA kreditnih kartica NLB Komercijalne banke – isključivo u poslovnici Argus Tours-a;
 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, najkasnije 21 dan pre početka aranžmana;
 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana u 8 jednakih mesečnih rate čekovima građana bez kamate, koji se deponuju prilikom rezervacije;
 kompletan iznos aranžmana kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana.
ARANŽMAN OBUHVATA:
 Smeštaj na bazi 9 noćenja (10 dana) sa uslugom po izboru, u studijima ili apartmanima,
 Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji,
 Troškove organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 Međunarodno putno osiguranje sa ili bez pokrića Covid-19 (mogućnost pribavljanja individualne polise u agenciji),
 Prevoz do destinacije,
 Individualne troškove,
 Korišćenje klima uređaja od €5 do €10 po danu (po rashladnoj jedinici), koje se plaća na licu mesta i čija je cena podložna promeni, na šta organizator putovanja ne može uticati,
 Usluge koje nisu predviđene programom,
 Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – inopartnerskom agencijom,
 Boravišnu taksu u iznosima od €0,5 do €1 po danu (po smeštajnoj jedinici), koja se plaća na licu mesta u zavisnosti od kategorizacije smeštajnog,

 

POPUSTI I DOPLATE:
 Dete 0 – 5.99 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, plaća iznos naveden u tabeli programa putovanja, ima smeštaj u zajedničkom ležaju, osim u kućama LA LUNA i KATHRIN gde dete uzrasta od 0 do 1.99 godina, ima smeštaj u zajedničkom ležaju.. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete 0 – 5.99 godina može da koristi zajednički ležaj, odnosno od 0 – 1.99 u kućama La Luna i Kahtin.
 Dete uzrasta 0 – 11.99 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, plaća iznos naveden u tabeli programa putovanja sa cenovnikom br. 32934, ima mesto u pomoćnom ležaju i uslugu u smeštajnoj jedinici predviđenu programom putovanja.
 Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj plaća iznos naveden u tabeli programa putovanja sa cenovnikom br. 32934, ima uslugu u smeštajnoj jedinici predviđenu programom putovanja.
 Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu, studio ili apartman iskazana je u tabeli programa putovanja sa cenovnikom br. 32934. Rezervacija jednokrevtnih soba se radi isključivo na upit.
 Popust za spajanje smena: prema ovom programu putovanja, putnici ne ostvaruju popust za spajanje smena. Spajanje dve smene moguće je samo u trajanju od 18 noći/ 19 dana boravka na destinaciji.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja agencije ARGUS TOURS.