Kuća Kostas – Skala Potamia

 

Opis i lokacija: Jednospratni kompleks sa visokim prizemljem, koji čine dve zgrade. Nalazi se u mirnom delu, širem centru Skala Potamije, ispod glavnog puta. Od najbliže prodavnice kompleks je udaljen oko 350m.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća je udaljena oko 150m od mora i plaže Golden beach.

Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj:

Studio za 2 do 3 osobe (S2 ili S2+1) – nalaze se u visokom prizemlju i na prvom spratu, strukture dva osnovna ležaja uz mogućnost pomoćnog kreveta (ležaj žičane konstrukcije). Pomoćni krevet je namenjen za smeštaj jedne odrasle osobe ili jednog deteta uzrasta do 11.99 god.

Studio za 4 osobe (S4) – nalazi se na prvom spratu, strukture četiri osnovna ležaja.

Smeštajne jedinice su opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom. Studiji u visokom prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu.  U sklopu kompleksa imai WIFI (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta. Javni parking u samom mestu nema.

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Kuća Kostas – Skala Potamia | TASOS 2023

 

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:
 Celokupan iznos aranžmana u 6 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS kreditnih kartica Intesa Banke ili VISA, MASTER I DINA kreditnih kartica NLB Komercijalne banke – isključivo u poslovnici Argus Tours-a;
 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, najkasnije 21 dan pre početka aranžmana;
 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana u 8 jednakih mesečnih rate čekovima građana bez kamate, koji se deponuju prilikom rezervacije;
 kompletan iznos aranžmana kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana.
ARANŽMAN OBUHVATA:
 Smeštaj na bazi 9 noćenja (10 dana) sa uslugom po izboru, u studijima ili apartmanima,
 Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji,
 Troškove organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 Međunarodno putno osiguranje sa ili bez pokrića Covid-19 (mogućnost pribavljanja individualne polise u agenciji),
 Prevoz do destinacije,
 Individualne troškove,
 Korišćenje klima uređaja od €5 do €10 po danu (po rashladnoj jedinici), koje se plaća na licu mesta i čija je cena podložna promeni, na šta organizator putovanja ne može uticati,
 Usluge koje nisu predviđene programom,
 Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – inopartnerskom agencijom,
 Boravišnu taksu u iznosima od €0,5 do €1 po danu (po smeštajnoj jedinici), koja se plaća na licu mesta u zavisnosti od kategorizacije smeštajnog,

 

POPUSTI I DOPLATE:
 Dete 0 – 5.99 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, plaća iznos naveden u tabeli programa putovanja, ima smeštaj u zajedničkom ležaju, osim u kućama LA LUNA i KATHRIN gde dete uzrasta od 0 do 1.99 godina, ima smeštaj u zajedničkom ležaju.. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete 0 – 5.99 godina može da koristi zajednički ležaj, odnosno od 0 – 1.99 u kućama La Luna i Kahtin.
 Dete uzrasta 0 – 11.99 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, plaća iznos naveden u tabeli programa putovanja sa cenovnikom br. 32934, ima mesto u pomoćnom ležaju i uslugu u smeštajnoj jedinici predviđenu programom putovanja.
 Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj plaća iznos naveden u tabeli programa putovanja sa cenovnikom br. 32934, ima uslugu u smeštajnoj jedinici predviđenu programom putovanja.
 Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu, studio ili apartman iskazana je u tabeli programa putovanja sa cenovnikom br. 32934. Rezervacija jednokrevtnih soba se radi isključivo na upit.
 Popust za spajanje smena: prema ovom programu putovanja, putnici ne ostvaruju popust za spajanje smena. Spajanje dve smene moguće je samo u trajanju od 18 noći/ 19 dana boravka na destinaciji.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja agencije ARGUS TOURS.