Kuća Kiparisiou – Limenarija

 

Opis i lokacija: Jednospratna kuća sa prizemljem, skromnog izgleda i kvaliteta. Nalazi se u mirnom delu Limenarije, udaljena na oko 900m od centra. Od prve prodavnice udaljena je oko 200m.

Udaljenost od mora i plaže: Kuća se nalazi na samoj plaži.

Ležaljke i suncobrani: Dostupni na plaži (uz doplatu na licu mesta).

Smeštaj: Kuća poseduje različite tipove smeštajnih jedinica (studija i apartmane).

Studio za 2 do 3 osobe (S2 i S2+1) – nalaze se u prizemlju i na prvom spratu. Dvokrevetne smeštajne jedinice, strukture dva osnovna ležaja, uz mogućnost pomoćnog kreveta (ležaj žičane konstrukcije). Pomoćni krevet je namenjena za smeštaj jedne odrasle osobe ili jednog deteta uzrasta do 11.99 god.

Apartman za 2 do 4 osobe (A4) – nalazi se u prizemlju i na prvom spratu. Sastoji od mini čajne kuhinje i dela za spavanje, strukture francuski ležaj manjih dimenzija i spavaće sobe sa dva osnovna ležaja.

Smeštajne jedinice su opremljene TWC-om, TV-om, mini čajnom kuhinjom, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta) i balkonom ili terasom. U sklopu objekta ima WIFI (slabog protoka), dostupan u period jun-septembar.

Parking: Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Kuća Kiparisiou – Limenaria | TASOS 2023

 

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:
 Celokupan iznos aranžmana u 6 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS kreditnih kartica Intesa Banke ili VISA, MASTER I DINA kreditnih kartica NLB Komercijalne banke – isključivo u poslovnici Argus Tours-a;
 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, najkasnije 21 dan pre početka aranžmana;
 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana u 8 jednakih mesečnih rate čekovima građana bez kamate, koji se deponuju prilikom rezervacije;
 kompletan iznos aranžmana kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana.
ARANŽMAN OBUHVATA:
 Smeštaj na bazi 9 noćenja (10 dana) sa uslugom po izboru, u studijima ili apartmanima,
 Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji,
 Troškove organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 Međunarodno putno osiguranje sa ili bez pokrića Covid-19 (mogućnost pribavljanja individualne polise u agenciji),
 Prevoz do destinacije,
 Individualne troškove,
 Korišćenje klima uređaja od €5 do €10 po danu (po rashladnoj jedinici), koje se plaća na licu mesta i čija je cena podložna promeni, na šta organizator putovanja ne može uticati,
 Usluge koje nisu predviđene programom,
 Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – inopartnerskom agencijom,
 Boravišnu taksu u iznosima od €0,5 do €1 po danu (po smeštajnoj jedinici), koja se plaća na licu mesta u zavisnosti od kategorizacije smeštajnog,

 

POPUSTI I DOPLATE:
 Dete 0 – 5.99 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, plaća iznos naveden u tabeli programa putovanja, ima smeštaj u zajedničkom ležaju, osim u kućama LA LUNA i KATHRIN gde dete uzrasta od 0 do 1.99 godina, ima smeštaj u zajedničkom ležaju.. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete 0 – 5.99 godina može da koristi zajednički ležaj, odnosno od 0 – 1.99 u kućama La Luna i Kahtin.
 Dete uzrasta 0 – 11.99 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, plaća iznos naveden u tabeli programa putovanja sa cenovnikom br. 32934, ima mesto u pomoćnom ležaju i uslugu u smeštajnoj jedinici predviđenu programom putovanja.
 Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj plaća iznos naveden u tabeli programa putovanja sa cenovnikom br. 32934, ima uslugu u smeštajnoj jedinici predviđenu programom putovanja.
 Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu, studio ili apartman iskazana je u tabeli programa putovanja sa cenovnikom br. 32934. Rezervacija jednokrevtnih soba se radi isključivo na upit.
 Popust za spajanje smena: prema ovom programu putovanja, putnici ne ostvaruju popust za spajanje smena. Spajanje dve smene moguće je samo u trajanju od 18 noći/ 19 dana boravka na destinaciji.

 

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja agencije ARGUS TOURS.