Kuća Ljubica – Makarska

Makarska zauzima centralni položaj Splitsko-dalmatinske oblasti. Smeštena je u prirodno zaštićenoj luci, zatvorenom rtom Osejava, a sa severozapada poluostrvom Sveti Petar. Grad se amfiteatralno širi prema padinama Biokova koji je štiti od oštre kontinentalne klime, te je u Makarskoj bujna mediternska vegetacija,blage zime, duga i topla leta sa osvežavajućim maestralom. Makarska je prepoznatljiva po 2km dugoj peščano-šljunkovitoj plaži oivičenoj borovom šumom, koja celoj plaži daje prirodnu hladovinu.

 

KUĆA LJUBICA – nalazi se na 50m od restorana “Ribar” u kome se gosti hrane, a od plaže je udaljena 150m na adresi Ante Starčevića 107. Poseduje – u visokom prizemlju 2/2sobe( francuski ležaj) i jednu 1/3sobu(francuski ležaj + singl ležaj). U hodniku se nalazi zajednički frižider za 1/3 i 1/2 sobe. Parking nije zagarantovan,poseduje WiFi.Svaka soba ima klimu koja se dodatno naplaćuje. Na prvom spratu poseduje 1/2 (francuski ležaj). U sobi se nalazi kupatilo, Tv , frižider i klima koja se dodatno naplaćuje. Kućni Ljubimci: N

ISHRANA je organizovana u restoranu “RIBAR” koji se nalazi na 100 metara od mora, a od 50 do 200 metara od smeštajnih kapaciteta. Ishrana je na bazi polupansiona, doručak–švedski sto ( veliki izbor slatkog i slanog doručka (pečena slanina, viršle, salame, kuleni, sirevi, mazalice, jaja na više načina), voće, razne vrste pahuljica, kafa, čaj, mleko, jogurti …),s tim da NIJE DOZVOLJENO IZNOŠENJE HRANE IZ RESTORANA;večera – predjelo-supa ili čorba (samoposluživanje), glavno jelo na osnovu ankete izvršene prethodnog dana ( 2 vrste kuvanog jela i treća vrsta je pizza), desert-neki slatkiš ili voće. Za vreme večere salata je na bazi samoposluživanja, 3-4 vrste.

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: KUĆA LJUBICA

CENA POVRATNE AUTOBUSKE KARTE : 85 EUR

NAČIN PLAĆANJA

  •  30% pri rezervaciji, a ostatak do polaska ili
  • na rate do 10.09.2024. uz deponovane čekove
Organizator putovanja je turistička agencija Titel Prevoz, broj licence OTP 602/2010. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Titel Prevoz.