Nea Vrasna – Antonia-2022.

Vila Antonia se nalazi u delu Nea Vrasne ka Asprovalti, na oko 40 metara udaljenosti od plaže i u blizini naše vile Aleksandros. U ponudi je smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, novijeg datuma. Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu (jedan od studija ima terasu ispred ulaza), Tv i klima uređaj čije se korišćenje dodatno naplaćuje po danu korišćenja. Promena posteljine je jedanput u toku boravka, dok u vili postoji i mogućnost korišćenja WiFi interneta.

The gallery was not found!

 

Cene transfera i autobuskog prevoza po programu: POLAZAK IZ SUBOTICE

Odrasli Deca do 10 god.

*imaju sedište*

Cena karte u jednom pravcu Doplata za prevoz u smenama sa *
85 eura 75 eura 70 eura 25 eura

NAPOMENA: boravišna taksa 0,5 eura po danu po smještajnoj jedinici nije uključena u cijenu i plaća se u agenciji.

POPUSTI
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. veljače odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate cjelokupnog iznosa prilikom rezervacije do 01. maja odobravamo popust od 5%

Za uplate avansa od 50% od ukupne cijene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 10% za ugovorene aranžmane do 01. veljače
Za uplate avansa od 50% od ukupne cijene aranžmana prilikom sklapanja ugovora, a ostatka iznosa do 01. maja, odobravamo popust od 5% za ugovorene aranžmane od 01. veljače do 01. marta.

Uslovi plaćanja:
Sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju oscilacije kursa. Prilikom rezervacije aranžmana prvo se izmiruje dinarski dio, dok ostatak za isplatu može biti jedino suma u eurima.
– FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 20 dana prije datuma polaska na put. Ukoliko stranka ne izvrši uplatu preostalog iznosa do pune cijene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korištenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2022. uz uvećanje od 2% po mjesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju nakon polaska na put (naknada za obradu čekova). Čekovi se deponuju najkasnije 20 dana prije polaska na put.
– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2022. uz uvećanje od 2% po mjesecu na ukupan iznos ostatka duga za rate koje počinju nakon polaska na put (naknada za obradu administrativne zabrane). Administrativna zabrana mora biti overena i predata najkasnije 20 dana prije posla na put.
Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvaća.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije u skladu sa Zakonom o trgovini (Sl. Glasnik RS,  br. 52/2019 Č lan 35 stav 16 t č . 1 ) – U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cijene na neplaćeni dio aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

U cijenu aranžmana je uračunato: – Vanlinijski prijevoz autobusom sa polaskom iz Niša (audio, video opremljenosti, prosječne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tijekom putovanja) na izabranoj relaciji u smjenama VANSEZONE (označene zvijezdicom). Uvećanje za polaske iz drugih mjesta (severno od Niša) u VANSEZONI navedeno je u tabeli autobuskog prijevoza. U smjenama SEZONE cijena autobuskog prijevoza nije uključena u cijenu aranžmana. Cene autobuskog prijevoza po osobi u SEZONI nalaze se u tabeli autobuskog prijevoza. – Smještaj u izabranom objektu (po programu) – Organizacija i vođstvo puta.

U cijenu aranžmana nije uračunato: boravišna taksa 0,5 eur/dan u apartmanima svih kategorija , prevoz autobusima turističke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele u smenama SEZONE (bez zvezdice), međunarodno zdravstveno putno osiguranje (Polisa) zdravstvenog putnog osiguranja neophodan je u ovisnosti od propisa zemalja kraja ostalih destinacija i zemalja u tranzitu), osiguranje od otkaza aranžmana i osiguranje prtljaga, održavanje higijene smještajnih jedinica tijekom boravka kao i sredstva za higijenu, hranu, program nenavedene usluge, individualne i troškove putnika.

Uslovi za decu do 10 godina – VANSEZONA:
–Jedno dete do 10 god., u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno u slučaju vlastitog prevoza. U slučaju autobuskog prijevoza plaća samo punu cijenu autobuske karte. – Jedno dete do 10 god. sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cijenu aranžmana.
– Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, plaćaju cenu jedne odrasle osobe za smeštaj dok se za jedno dete u slučaju autobuskog prevoza plaća puna cena autobuske karte po ceni iz tabele.
Dvoje dece do 10 godina plaćaju 70% od cene za odrasle i imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.
– Za korištenje 1/2 kao 1/1 u slučaju autobuskog prijevoza, plaća se cijena smještaja za 2 osobe i prijevoz za jednu osobu.

Uslovi za decu do 10 godina – SEZONA:
– Jedno dete, do 10 godina u krevetu sa roditeljima (dve punoplatežne osobe) – besplatno. – Jedno dete do 10 godina sa jednim roditeljem (jedna osoba) plaća punu cenu aranžmana.
– Dva djeteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba u slučaju najma apartmana bez prijevoza. U slučaju aranžmana sa autobuskim prijevozom za svako dete (bez obzira na uzrast) plaća se cijena autobuske karte.
– Za korištenje 1/2 kao 1/1 plaća se puna cijena smještaja (za 2 osobe).

Organizator ovog putovanja je TA Hellena travel , Niš
Licenca A, OTP 194/2021 od 23.11.2021. godine.