Odmaralište Dunav Turist – Zlatibor

 

Sobe i apartmani odmarališta „Dunav“ su napravljeni u modernom, jednostavnom i udobnom maniru u opuštajućim bež tonovima, tako da ćete se kod nas prijatno odmoriti i osvežiti. Veoma udobni ležajevi se mogu spajati i razdvajati u zavisnosti od tipa sobe koji budete odabrali. U prijatnom ambijentu, očekuje vas udobnost i jednostavnost koji podsećaju na pravi planinski užitak Zlatibora, bilo da putujete sa prijateljima, porodicom ili poslovno.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Odmaralište Dunav Turist, Zlatibor /2023 

 

Važeći popust na dužinu boravka:
7% popusta na boravak od 4 do 6 noćenja
10% popusta na boravak od 7 do 9 noćenja
15% popusta na boravak preko 10 noćenja
Važi isključivo za individualne goste

Roditelj je dužan da prezentuje zdravstvenu knjižicu ili drugi dokument deteta na recepciji.

Doručak, ručak i večera se služe sa izložbenog stola ukoliko u hotelu boravi više od 15 gostiju. U suprotnom gost bira pansionski obrok na bazi ankete.

Doplata za pansionski ručak iznosi 900,00 rsd

Dnevni odmor se naplaćuje po ceni od 3.000,00 rsd po osobi. Vreme korišćenja dnevnog odmora može biti u periodu od 10 do 18 časova.

Krevetac za bebe je dostupan na zahtev.

Cena telefonskog poziva obračunava se prema tariferu vremena trajanja poziva. Podaci o ceni minuta ka željenoj destinaciji mogu se dobiti na recepciji odmarališta.

Uvođenje životinja u objekat je strogo zabranjeno

 

NAČIN PLAĆANJAu dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate:

  • akontacija kod prijave (tipično 30%), ostatak u mesečnim ratama prema cenovniku i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
  • Platnim karticama

Sve rezervacije se rade isključivo na upit. Prilikom rezervacije putnik uplaćuje akontaciju koja mu se vraća u roku od 72h ukoliko hotel/partner u inostranstvu ne potvrdi rezervaciju ili ponudi alternativni smeštaj. Smatra se da je putnik upoznat i da se saglasio, da se za nepotvrđen hotel rezervacija automatski stornira i prestaje pravno dejstvo ugovora o putovanju.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

  • Korišćenje wellness-a (osim masaže koje se dodatno plaćaju i zakazuju), fitness sale i interneta

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

  • Boravišnu taksu u iznosu od 120,00 RSD po osobi dnevno, za decu od 7 do 15 godina 50% od cene, a deca do 7 godina ne plaćaju taksu

 

Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “EUROTURS NIŠ” doo, licenca OTP – A 107/2021 od 08.10.2021.