Sokobanja – vila Nikola

Vila Nikola je smeštajni objekat koji se nalazi na svega 100m od centralne pešačke zone u Sokobanji i dugo godina dočekuje i ispraća uvek zadovoljne goste. Ove godine objekat je osvežen i delimično renoviran i kao takav pruža sve neophodne sadržaje za kvalitetan boravak gostiju. Objekat raspolaže sa 5 velikih i prostranih smeštajnih jedinica apartmanskog tipa za smeštaj do 6 gostiju, prostranim terasama od kojih neke imaju pogled na prelepe vrhove Ozrena, velikim dvorištem oko samog objekta i javnim parkingom ispred objekta.

Sve smeštajne jedinice imaju besplatan bežični Internet i televiziju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, unutrašnji trpezarijski deo, kuhinjski blok i veliku terasu. Apartmani u potkrovlju su potpuno funkcionalni i bez ometajućih krovnih kosina pa pružaju potpunu funkcionalnost. U letnjim mesecima potpuno su prijatni za boravak gostiju a poseduju i klima uređaje.

Promena posteljine i peškira jednom tokom boravka (važi za boravak duži od 7 noćenja).

Profesionalnost osoblja i dostupnost gostima svakako će doprineti da boravak u Vili Nikola svakom gostu bude prijatan i opušten. Dobrodošli!

Lokacija objekta: Ulica 27.Marta broj 33, 18230 Sokobanja

Spoljni prostor: Objekat je sa dvorištem koje ga okružuje sa tri strana, uređeno i sa dovoljno prostora koji je na raspolaganju gostima za dnevne aktivnosti.

Parking: Parkiranje vozila moguće je na javnom parkingu koji se naplaćuje ili malo dalje od objekta gde postoje zone bez naplate.

WI-FI internet: Internet je dostupan besplatno u celom objektu.

 

Cena smeštaja obuhvata:
– Uslugu smeštaja
Cena smeštaja ne obuhvata:
– Boravišnu taksu: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca 7 – 15 godina 35 dinara.
– Prevoz
– Individualne troškove
Popusti i doplate:
– Jedna odrasla osoba u apartmanu plaća cenu paketa za dve osobe.
– Jedno dete od 0-9,99 godina u pratnji dve odrasle osobe boravi besplatno
– Dvoje dece od 0-9,99 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 50% od cene najma.

Uslovi i način plaćanja:
– Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre dolaska.

OPIS SMEŠTAJA:
Prvi sprat – 1/4 duplex (broj 2) apartman sastoji se iz dve spavaće sobe, hodnika, izdvojene kuhinje, kupatila i terase.U jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, garderoberi i TV, a u drugoj dva singl ležaja, trpezarijski sto za 4 osoba i TV. Obe spavaće sobe imaju izlaz na terasu. U kuhinjskom delu postoji rešo i veći frižider. Kupatilo je sa kadom.
Prvi sprat – 1/5 apartman (broj 3) sastoji se iz spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim delom,hodnika, kupatila i terase. U spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj, jedan singl ležaj, garderober i TV. U dnevnom boravku postoji ležaj na rasklapanje za dve osobe, TV, trpezarijski sto za 5 osoba i kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom. U hodniku se nalazi dodatni garderober. Kupatilo je sa tuš kabinom.
Drugi sprat – 1/6 dupleks apartman (broj 4) se sastoji iz hodnika, dve spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarijskog prostora, zasebnog prostora kuhinje i kupatila. Ova jedinica je ujedno i najveća i ima približno 100m2. U obe spavaće sobe nalazi se po jedan francuski ležaj i garderoberi. U dnevnom boravku postoji garnitura za sedenje i deo na rasklapanje za smeštaj još dve osobe, TV i manje fotelje. Trpezarijski deo obuhvata sto za 6 osoba, dok se u kuhinjskom prostoru nalazi i mali šank koji je predviđen za sedenje. Kupatilo je sa kadom.
Treći sprat (potkrovlje) – 1/4 apartman (broj 8) sastoji se iz dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura za sedenje koja se rasklapa i predviđena je za dve osobe, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i garderober, trpezarijskog dela sa stolom za 4 osoba, TV-om, kuhinje sa rešoom i većim frižiderom, terase i kupatila sa tuš kabinom. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru.
Treći sprat (potkrovlje) – 1/3 apartman (broj 7) sastoji se iz dnevnog boravka u kome postoji garnitura za sedenje, trpezarijski sto za 3 osobe, garderober, TV, kuhinjski blok sa rešoom i manjim frižiderom, spavaće sobe u kojoj se nalazi francuski ležaj i jedan singl ležaj, kupatila sa tuš kabinom i terase. Iako je u pitanju potkrovlje, kompletan prostor je potpuno funkcionalan i bez ometajućih kosina. U apartmanu postoji i klima uređaj za slučaj viših temperatura u letnjim mesecima mada je izolacija dobra i ne oseća se vrućina u prostoru.
Lokacija objekta: Ulica 27.Marta broj 33, 18230 Sokobanja
Spoljni prostor: Objekat je sa dvorištem koje ga okružuje sa tri strana, uređeno i sa dovoljno prostora koji
je na raspolaganju gostima za dnevne aktivnosti.
Parking: Parkiranje vozila moguće je na javnom parkingu koji se naplaćuje ili malo dalje od objekta gde
postoje zone bez naplate.
WI-FI internet: Internet je dostupan besplatno u celom objektu.
Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 508/2020 kategorija licenca A10