Studio Lara – Dobre vode

 

Studio-apartmani “LARA-S” udaljeni su 130m od plaže. U neposrednoj blizini se nalaze restorani, kafeterije, poslastičarnice, noćni klubovi, mini-marketi, apoteka. Plaža je opremljena tuš kabinama, objektima za iznajmljivanje sportskih rekvizita i spasilačkom službom. “LARA-S”*** kategorizacije sa 3* ima studio ap. strukture 1/2, 1/3, 1/4 ležaja. Svaki poseduje sopstvenu terasu, kupatilo, mini-kuhinju sa frižiderom (komplet opremljenu), klimu, Wi-Fi, kablovsku TV a većina ima pogled ka moru. Objekat ima sopstveni rezervoar tako da garantujemo stalnu prisutnost vode. U dvorištu objekta nalazi se igraonica za decu – tobogani, ljuljaške, klackalice i drugi rekviziti za dečiju zabavu. Objekat ima lift, recepciju i zajedničku prostoriju.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: https://omniturs.rs/smestaj/studio-lara-s/

 

ARANŽMAN OBUHVATA:
– smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi izabrane usluge
– organizaciju aranžmana

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– prevoz autobusom turističke klase(audio/video oprema A/C)
– Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu-plaćaju se na recepciji dnevno po osobi:

Deca do 12g.-0.50e(osiguranje), od 12-18g.-1.00e(0.50e-osiguranje+0.50e-BT), odrasli 1.50e(0.50e osiguranje + 1.00e-BT
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u hotelu
.

POPUSTI za usluge sa ishranom: dete do 3 na zajedničkom ležaju-GRATIS  (nema ishranu)

  • dete od 3 do 10 na zajedničkom ležaju- plaća 50% od cene
  • dete od 3 do 12 na posebnom ležaju-plaća 70% od cene
  • dete do 12 sa jednom odraslom osobom u studiu 1/2 – placa 80% od cene

Parking se može iznajmiti na licu mesta (u neposrednoj blizini objekta) -plaća se na licu mesta.

Krevetac za dete do 2.god. se može rezervisati na recepciji (prema raspoloživosti) GRATIS

Klima, kablovska TV, WI-FI- GRATIS

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA
Cene su izražene u eurima, a plaćanje je isključivo u dinarima, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, u skladu sa sledećim uslovima:
– 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge.
– uplata kompletne cene rezervisanog smeštaja i prevoza prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate smeštaja u celosti odobravati povremeno popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen (akcijske cene, sajamski popusti, i drugo)

– 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak čekovima građana u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja, koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.
– 40% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak putem overene administrativne zabrane (firmi sa kojima agencija i prevoznik imaju potpisan ugovor), u jednakim mesečnim ratama do polaska – bez uvećanja (formular administrativne zabrane korisniku izdaje organizator putovanja).

– agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

 

Organizator putovanja: OMNITURS