Tučepi – 2022.

Tučepi su danas jedno od najpoznatijih letovališta Jadrana. Poznati su po najdužoj plaži Makarske rivijere od 4km, šetalištu okruženom borovima, bistrom moru i belim šljunkovitim plažama.Tučepi imaju bogatu turističku ponudu, vrhunsku gastronomiju,zabavu i sportske mogućnosti. Tokom cele sezone se odvijaju Tučepske letnje večeri
koje upotpunjuju zabavni program raznim pozorišnim predstavama, koncertima… na otvorenom.U ovom gradiću domaćini su veoma ljubazni i srdačni. Upravo je to, pored prirodnih lepota jedan od glavnih motiva ponovnog dolaska turista.

Smeštaj je organizovan u vili Kondža koja je na adresi Podgradac 33. Vila se nalazi na udaljenosti od 200m od plaže, u mirnom delu Tučepa. Za prelazak magistrale postoji pothodnik tako da je u potpunosti bezbedno. Sobe su u vili na I spratu. Svaka soba ima balkon, kupatilo, kuvalo za vodu, frižider. Ima 4 dvokrevetne i 1 trokrevetna soba.
Soba br. 10 je 1/2 , soba broj 12je 1/3 i imaju pogled more, Sobe 13 i 14 su 1/2 i imaju zajedničku terasu i pogled more. Soba br 15 je 1/2 i okrenuta je prema Biokovu.U vili u suterenu ima velika zajednička prostorija koju gosti prvi i zadnji dan mogu koristiti za odlaganje stvari, a tokom boravka za druženje, društvene igre…Parking je obezbeđen u okviru vile za goste koji dolaze svojim prevozom. Zbog spcifičnosti terena autobus ne može goste dovesti do vile, nego ih ostavlja na najbližem mogućem mestu, odakle ih predstavnik vodi do vile. Prenos prtljaga nije u obvezi predstavnika ili vozača.Sobe NEMAJU klimu.

Ishrana je organizovana u restoranu Bili Dvor( Podrgradac 42), koji se nalazi na 150m od plaže ( gostima smeštenim u vili nalazi se usput pri odlasku na plažu).Ishrana je na bazi polupansiona. Doručak je švedski sto, a večera je na osnovu ankete od prethodnog dana(supa ili čorba, 2 vrste kuvanog jela(riba ili meso), salata i desert. Ukoliko dete do 14god ostvaruje popust ima manji obrok.

 

cena već od 370eur 9 polupansiona

Za više informacija i cene pozovite

Vila Mravičić

Vila Mravičić se nalazi na 60m od mora na adresi Pod Gradac 28. Za prelazak magstrale postoji pothodnik tako da je potpuno bezbedan prolaz.Restoran Bili Dvor je udaljen sobe strukture 1/2+1.Dve sobe se nalaze u prizemlju,imaju francuski ležaj i singl ležaj, svoje kupatilo, nemaju klimu. Koriste zajedničku dvorišnu terasu. Na prvom spratu ima 1/2+1, soba ima francuski ležaj i singl ležaj, frižider i klimu. Poseduje sopstvenu terasu sa pogledom more. Cela kuća je pokrivena WI-fi signalom. Za sopstveni prevoz obezbeđen parking.

POLAZAK IZ SUBOTICE CENA POVRATNE KARTE 75 EUR, DECA DO 10 GOD. 65 EUR

BORAVIŠNA TAKSA NIJE URAČUNATA U CENU i iznosi 1,0e po danu za odraslu osobu, za decu
12-18god je 0,5e po danu, deca do 12 godina ne plaćaju ništa.

POPUSTI I DOPLATE

*dete do 2,99god GRATIS- bez usluge
*dete od 3-5god sa roditeljem u krevetu plaća 50% i ima dečji obrok
* dete od 3-11,99god na sopstvenom ležaju plaća 75% i ima dečji obrok
* doplata za 1/1 je 165e.
* U pitanju su sobe bez čajne kuhinje, te ne postoji mogućnost kuvanja i pripreme obroka

– 30% prirezervaciji, a ostatak do polaska ili na rate do 15.09.2022. uz deponovane čekove 10 dana pred
polazak.
– Mogućnost plaćanja preko administrativne zabrane

Organizator putovanja Turistička Agencija Titel Prevoz.