Vila Alkioni Neos Marmaras

 

VILA ALKIONI se nalazi uz obalu mora, u mirnom kraju, u neposrednoj blizini plaže na oko 100m udaljenosti. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima sa kuhinjom-nišom (kompletno opremljena sa posuđemdve ringlefrižider), kupatilom (tuš kada,WC, lavabo sa ogledalom), terasama ( duboka lođa )  koje gledaju na more, TV i AC. Gostima je na raspolaganju WI-FI internet ( agencija nije odgovorna za kvalitet i brzinu ), jedan poškir po osobi. Upotreba klime nije uključena u cenu i plaća se na licu mesta 5 EUR dnevnoPromena posteljine i peškira vrši se na svakih pet dana.

 

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Vila Alkioni 2024- MONTESOL TRAVEL BEOGRAD

 

 

DOPLATE ZA PREVOZ IZ DRUGIH GRADOVA :

– iz Novog Sada 22 eur;

UMANJENJE ZA PUTNIKE IZ NIŠA, LESKOVCA, VRANJA – 5 EUR PO OSOBI /osim za smene označene zvezdicom /.

 

POPUSTI ZA RANE REZERVACIJE / “first minute“ /

1. Za rezervacije i uplate 40% od cene aranžmana do 30.12.2023. odobrava se 5% popusta za vilu Alkioni.
Da bi se ostvario navedeni popust, ostatak aranžmana je potrebno isplatiti najkasnije do 01.aprila 2024.god.
Za smene u tabeli obeležene zvezdicom / * / odobrava se 5% popusta za uplate 40% do 30.12.2023.god.

P O P U S T I ZA DECU:
– dete do 6,99 godina može da deli ležaj sa drugom osobom u studiju / apartmanu.
– dete do 6,99 god na zajedničkom ležaju plaća 65 eur i ima sedište u autobusu
– dete do 12 godina na sopstvenom ležaju ( ili ukoliko deli ležaj sa drugim detetom do 6.99 godina) ima popust 30 eur na paket aranžmanu i ima sedište u autobusu. 

PAKET ARANŽMAN OBUHVATA: smeštaj po osobi na bazi najma u izabranom objektu za izabrani broj noćenja, prevoz autobusima turističke klase sa TV, audio, klima opremom, usluge pratioca tokom putovanja, usluge predstavnika u mestu.
ARANŽMAN SOPSTVENIM PREVOZOM OBUHVATA: smeštaj na bazi najma u izabranom objektu za izabrani broj noćenja po smeštajnoj jedinici, usluge predstavnika tokom boravka.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: individualne troškove , boravišnu taksu 0,5 eur dnevno po studiju/apartmanu (plaća se na licu mesta vlasniku objekta).

NAPOMENE:
-ukoliko putnik putuje sam plaća 1.7 od osnovne cene paket – aranžmana
SPAJANJE SMENA: prilikom spajanja 2 smene za putnike na autobuskom prevozu, druga smena umanjuje se za 20 € za polaske u junu i septembru, a 25 € za polaske u julu i avgustu.
Za putnike na paket aranžmanu ne postoji mogućnost sabiranja popusta.

NAPOMENE ZA PRTLJAG
Prtljag putnika je ograničen na jedan komad po odrasloj osobi, standardnih dimenzija, do 25kg težine.
U vozilo se može uneti ručni prtljag do 5kg.
Višak prtljaga prevoznik nije u obavezi da primi.

CENE AUTOBUSKE KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO PREVOZ
( Autobusi su turističke klase sa TV/audio i klima uređajem.)

Povratna karta : odrasli 75 eur    na 15 noći 80 eur    Deca od 0 – 12 godina 65 eur   na 15 noći 70 eur
Jedan pravac :   odrasli 50 eur      Deca od 0 – 12 godina 50 eur

Doplata za dodatno sedište u autobusu je 60 eur po osobi.

 

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM
1. dan Polazak autobusa iz Beograda DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele u 18.00 h
/Obavezno proveriti u agenciji dan pred put vreme i mesto polaska/ .
2. dan Dolazak u letovalište u prepodnevnim časovima. Smeštaj u studije-apartmane posle 14.00 časova.
2. do pretposlednji dan: boravak u izabranom studiju-apartmanu na bazi noćenja . Poslednji dan: napuštanje studija-apartmana do 09.00 časova. Polazak za Beograd u popodnevnim satim (u skladu sa Zakonom o saobraćaju). Proveriti tačno vreme sa predstavnikom. Dolazak u Beograd narednog dana u jutarnjim časovima.

PROGRAM ZA SOPSTVENI PREVOZ
1.dan: smeštaj u studio / apartman posle 14.00 časova po grčkom vremenu. 2. do pretposlednji dan: boravak u studiju / apartmanu na bazi noćenja. Poslednji dan: napuštanje smeštaja do 09.00h.

NAPOMENA: gosti ulaze u očišćene smeštajne jedinice, a za vreme boravka sami održavaju higijenu i vrše nabavku higijenskih sredstava. Takođe, sami iznose smeće i odlažu ga u kontejnere. Zbog epidemioloških mera za vreme boravka gostiju nije moguće čišćenje smeštajnih jedinica od strane vlasnika objekta.

USLOVI PLAĆANJA:

1. Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu 40% od cene iz tabele izražene u eur u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO PLAĆANJE: akontacija od 40% plaća se prilikom rezervacije, a ostatak duga u ratama do 15. decembra 2024.god., s tim što se čekovi gradjana deponuju 15 dana pre puta po zvaničnom srednjem kursu NBS.

3.KREDIT BANKE: na 12, 18, 24 meseca. Na osnovu fakture koju putnik dobije od agencije, putnik ugovara kredit kod banke, a ona prenosi uplatu agenciji. Poslovne banke: NLB Komercijalna banka i Eurobank Direktna. Napomena: potvrdu da je kredit odobren, korisnik usluga mora pokazati na prodajnom mestu u roku od 3 dana od izdavanja fakture od strane Agencije, u protivnom rezervacija će biti stornirana.

4.KREDITNE I DEBITNE KARTICE: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste VISA KARTICA, DINA CARD,MASTER, MAESTRO. Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.

6. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude.

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE
Agencija posreduje u procesu obezbedjivanja polise međunarodnog zdravstvenog putnog osiguranja po uslovima osiguravajućih kuća (potrebna kopija pasoša). Putno osiguranje se preporučuje radi sopstvene sigurnosti.

U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo, dok je za uplaćeni deo cena garantovana.
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju…) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs  ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Minimum za realizaciju programa je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija ima pravo otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Program br. 54/23 od 20.11.2023.godine.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije vezane za program putovanja.

Agencija poseduje Licencu OTP 95/2021. kategorije A, polisu osiguranja od insolventnosti i za naknadu štete Triglav osiguranja ADO, broj polise 470000057631.

 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE MONTESOL TRAVEL