Vila Bella

VILA BELLA JAHORINA  Sa ponosom Vam predstavljamo  novu vilu iz naše ponude, Vilu „Bella” Jahorina. Vila se nalazi u centralnom delu vikend naselja Šator. Udaljenost vile od Ski staze Poljice iznosi 200m, do koje se odlazi i dolazi na skijama.

Vila „Bella” se sastoji se iz 12 novih moderno opremljenih apartmana i to:

1/4 studio (francuski ležaj, dvosjed na razvlačenje, čajna kuhinja, kupatilo)
8 x 1/4 apartmana (soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, mini kuhinja, kupatilo, terasa).
3 x 1/5 apartmana (soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje, pomoćni ležaj/ fotelja na razvlačenje, mini  kuhinja, kupatilo, terasa).

Svaki apartman sadrži LCD TV, Wi-Fi konekciju.
Za goste vile je obezbeđena skijašnica sa ski rentalom.
Ispred vile se nalazi veliki javni parking.
Maksimalan kapacitet 52 ležajeva.
Ishrana je na bazi polupansiona, švedski sto doručak i večera u novom restoranu Vile Bella, gde naši gosti mogu uživati u sjajnim specijalitetina domaće kuhinje i ugodnom planinskom ambijentu.

The gallery was not found!

CENOVNIK ZA SEZONU 2019/2020 – VILA BELLA:

Vila Bella Jahorina

HOTELSKI USLOVI:
Cene su date su na bazi polupansiona (doručak i večera švedski sto), po osobi dnevno.
Deca do 2 godine borave GRATIS.
Deca od 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust od 30% na sopstvenom ležaju, i 50% popusta na zajedničkom ležaju.
Boravišna taksa sa osiguranjem nije uključena u cenu i iznosi 1.30eur po osobi na dan (plaća se na Jahorini). Deca do 12 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
Ukoliko dođe do otkazivanja rezervacije hotel ne vrši povrat novca, ali uplaćeni iznos možete iskoristiti u drugom periodu u toku sezone (odnosi se na otkazivanje u roku od najmanje 10 dana pre dolaska).
Hotel ne uvažava loše vreme i nedostatak snega kao razlog za prevremeni odlazak i otkaz rezervacije.