Vila Bellos – Nea Skioni

 

OPIS VILE

Vila Bellos se nalazi na samoj obali mora. Naši gosti mogu bukvalno da se spuste iz dvorišta i kupaju se u moru (silazi se stepenicama) odmah ispred vile, ali je prva “prava” plaža udaljena oko 150 metara. Glavna, široka plaža u samom centru letovališta je na nekih 500 metara. Već na 300 metara od objekta imate prve pekare, markete, prodavnice…

Kroz lepo sređeno i prostrano dvorište, popločana staza vodi do mora i letnjikovca gde se nalaze roštilj, garniture za sedenje, ležaljke i suncobrani koje gosti mogu koristiti. Napominjemo da je u periodu popodnevnog odmora (od 15h do 17:30) kao i posle 23h strogo zabranjeno igranje u dvorištu, puštanje muzike i pravljenje buke.

U zakupu agencije su smeštajne jedinice na 1. spratu i to dvokrevetni i trokrevetni apartman kao i dva četvorokrevetna dupleks apartmana od kojih jedan ima jednu prolaznu spavaću sobu koja je fizički odvojena vratima od kuhinje i druge spavaće sobe (obe sobe izlaze na terasu), dok drugi nema prolazne spavaće sobe, ali se samo iz jedne izlazi na terasu. Apartmani su sa direktnim pogledom na more dok dupleks apartmani imaju delimični pogled na more jer im pogled delimično zaklanja krov kuće koja je ispred.

Sve smeštajne jedinice poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), komarnike, tende, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije je korišćenje besplatno. Promena posteljine i peškira je na polovini boravka dok je čišćenje svakodnevno (izuzev nedelje ako nije prvi dan boravka). U objektu je gostima na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Objekat ne poseduje sopstveni parking.

Mirna lokacija, a opet blizu centra letovališta, lepo uređeno dvorište sa cvećem, letnjkovac uz more, roštilj, stolice, stolovi, ležaljke i suncobrani tik uz more, čine ovaj smeštaj idealnim za druženje i uživanje, kako za parove, tako i za porodice sa odraslom decom. Tu su i divni domaćini koji će vam uvek biti na raspolaganju.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Vila Bellos, Nea Skioni – Amos Travel

 

POLAZAK IZ SUBOTICE DOPLATA 30 EUR

Tip smeštaja:

1/2 apartman sa pogledom na more – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj dva obična ležaja (spojena) – MAKSIMALNO ZA DVE ODRASLE OSOBE I BEBU DO 2 GODINE
1/3 apartman sa pogledom na more – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan običan ležaj, u drugoj dva obična ležaja (spojena) – MAKSIMALNO ZA TRI OSOBE BEZ OBZIRA NA UZRAST
1/3 dupleks apartman sa delimičnim pogledom na more – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u jednoj spavaćoj sobi običan ležaj, u drugoj spavaćoj sobi francuski ležaj ili dva obična ležaja (spojena) – MAKSIMALNO ZA ČETIRI OSOBE (DVOJE ODRASLIH I DVOJE DECE DO 10 GODINA)
1/4 dupleks apartman sa delimičnim pogledom na more – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u jednoj spavaćoj sobi dva obična ležaja (spojena ili odvojena), u drugoj spavaćoj sobi francuski ležaj ili dva obična ležaja – MAKSIMALNO ZA ČETIRI ODRASLE OSOBE I DETE DO 7 GODINA

*Korišćenje klima uređaja – besplatno
*Wi Fi internet gratis

Cena za paket aranžman obuhvata:
– Prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima) na relaciji Beograd – Nea Skioni – Beograd.
– Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima/apartmanima;
– Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili ino-partnera tokom boravka;
– Troškove organizacije i vođstva puta.

Cena za paket aranžman ne obuhvata:
– Boravišnu taksu u Grčkoj – u hotelima i privatnom smeštaju predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Cene su izražene po smeštajnoj jedinici dnevno. Takse u studijima/apartmanima u trenutku objavljivanja Programa putovanja iznose 0,50 eura dnevno po studiju / apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta, vlasniku objekta (na dan dolaska).
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu (važi samo za privatni smeštaj).
– Individualne troškove.

Uslovi za decu ako koriste autobuski prevoz:
– Dete do 2 godine u zajedničkom ležaju u 1/2 apartmanu u pratnji minimum dve punoplatežne osobe plaća samo prevoz po ceni iz tabele;
– Dvoje dece do 10 godina u 1/3 duplex apartmanu mogu da koriste jedan zajednički ležaj u pratnji minimum dve punoplatežne osobe i u tom slučaju drugo dete plaća samo prevoz po ceni iz tabele.

Ukoliko putuje jedna osoba:
– ukoliko koristi autobuski prevoz – plaća cenu paket aranžmana uvećanu za 70% i ima jedno mesto u autobusu
– ukoliko koristi sopstveni prevoz – plaća punu cenu najma željene smeštajne jedinice

 

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

– Čekovima građana – 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2024.

– Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

 

Organizator putovanja: AMOS  TRAVEL Licenca br. OTP 127/2021 kat. A od 15.10.2021