Vila Costalina

Vila Costalina  nalazi se na mirnoj lokaciji u Limenasu i na nekih 15ak minuta hoda od plaže. Vlasnici su vrlo ljubazni i srdačni i odlično održavaju objekat. Gostima su na raspolaganju internet, klima, parking i dvorište sa roštiljom.

Costalina je od strogog centra udaljena 800 metara a od gradske plaže nekih kilometara (isto toliko je udaljena i od plaže Vournelis). Prvi supermarket možete pronaći na 400-500 metara. Na ulazu u vilu nalaze se recepcija i lobi. U ponudi su smještajne jedinice za dvije do četiri osobe i raspoređeni su na visokom prizemlju i prvom spratu (jedan je samo u polusuterenu).

Sve smještajne jedinice su studije (sobe sa kuhinjom, kupatilom i terasom), veoma su prostrane, sa novim namještajem. Raspored kreveta u smještajnim jedinicama je raznovrstan, postoje i francuski i singl kreveti. Studiji su veoma čisti, neke terase su prostrane, a kuhinje pristojno opremljene. Svaki studio je klimatiziran i ima TV, WiFi je dostupan na recepciji iu nekim sobama. Posteljina i peškiri se mijenjaju na polovini boravka.

Kuća ima lijepo i pedantno uređeno dvorište sa letnjikovcem, garniturama za sjedenje, zidanim roštiljem i prostorom za igru ​​djece.

Parkirno mjesto je osigurano ispred smještaja. Ukoliko želite smještaj po povoljnoj cijeni, u blizini centra, šetališta i svih sadržaja koje nudi Limenas, Vila Costalina je odličan izbor.

CENE MOŽETE POGLEDATI OVDE: Vila Costalina

POLAZAK SUBOTICA DOPLATA 30 EUR (minimum 4 putnika)

SOPSTVENI PREVOZ:  cijena aranžmana se umanjuje za 30 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smjene označene *) gdje se u slučaju korištenja vlastitog prijevoza plaća puna cijena paketa aranžmana.

POPUSTI I DOPLATE:

  • Dete do 10 godina starosti u zajedničkom ležaju, boravi BESPLATNO i plaća autobusku kartu za decu;
  • Deca do 10 godina starosti, u pratnji dvije punoplatne odrasle osobe ukoliko borave u vlastitom ležaju imaju popust u iznosu od 20 eur na cijenu paketa aranžmana;
  • Dvoje djece do 10 godina starosti, u pratnji dvije punoplatne odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cijenu paketa aranžmana,  dele ležaj i plaćaju  jednu  autobusku kartu za djecu;
  • Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća se cijena 1,75 od cijene paketa aranžmana;
  • U slučaju spajanja smjena na organiziranom prijevozu, cijena aranžmana za drugu smjenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smjenu koja je u tabeli označena zvjezdicom (*).

NAČIN PLAĆANJA:

  • 30% od cijene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimalno 15 dana prije početka putovanja;
  • Mjesečnim ratama (bez uvećanja) putem čeka građana zaključno sa 15.12.2024. godine;

Uz ovaj program važe Opšti uvjeti organizatora putovanja turističke agencije Clock travel licenca OTP 234/2021 kategorije.