Vila El Greco, Potos

Lokacija: Vila El Greco nalazi se na par minuta hoda od glavne ulice u srcu Potosa, na 50 metara, dok je od plaže udaljena 100 metara.

Sadržaj vile: U našoj ponudi imamo deset dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu vile. Dvokrevetni studiji su smešteni u prizemlju, trokrevetni studiji su smešteni na prvom spratu, dok se četvorokrevetni studiji nalaze u prizemlju i na drugom spratu i cenovno su odvojeni. Vila poseduje komarnike, uređeno dvorište sa igralištem za decu kao i zidani roštilj. U sklopu vile nalazi se parking prostor i vila El Greco Studios, a prekoputa samog parkinga se nalazi supermarket.

Sadržaj soba: Svi studiji imaju čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe bez tiganja), namenjenu za pripremu lakih obroka, WiFi (slabog protoka) i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Zamena posteljine i peškira vrši se na pet dana, dok je čišćenje svakog dana.

Napomena:

Obavezna je konzumacija minimum jednog pića ukoliko želite da koristite ležaljke pored bazena.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Vila El Greco, Potos, Tasos – Barcino Tours

DOPLATA ZA POLAZAK IZ SUBOTICE JE 30 EUR/OSOBA

– jedno dete, do 3 god., u krevetu sa roditeljima – besplatno. Dva deteta se tretiraju kao jedna odrasla osoba. Ukoliko je potreban krevetac, prilikom rezervacije aranžmana je neophodno to naglasiti, agencija ga obezbedjuje po ceni od 2 eur/dnevno.

1.Doplata za single sobu (1/1) je puna cena koju plaća druga osoba

2.Uslovi za decu i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve punoplative osobe):
– deca do 10 godina starosti plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
– deca do 3 godine mogu spavati sa roditeljima u krevetu bez doplate. Ukoliko koriste i prevoz, plaćaju samo cenu autobuske karte
– osoba u pomoćnom ležaju plaća 70% od cene aranžmana, koristi pomoćni krevet i sedište u autobusu.

– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

– Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 10.12.2023. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade čekova. Čekovi mogu biti datumirani samo na datume 01., 05. i 10. u mesecu.

– Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 10.12.2023. uz mesečno uvećanje svake rate za 2% na ime troškova obrade administrativne zabrane.

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

ORGANIZATOR:Turistička agencija Barcino Tours d.o.o. // Matični broj 20106182 // Zaplanjska 32, Beograd, Voždovac // 036/618-680, office@barcino.travel // Licenca OTP 183/2021 kategorija A od 19.11.2021. // Tekući račun 285-2411000000314-78 Sberbank