Vila Lazar – Vrnjačka Banja

 

VILA LAZAR – VRNJAČKA BANJA –

Neka Vase idealno mesto za odbor bude vila Lazar –oaza mira u centru Vrnjacke Banje

Vila Lazar nudi ugodan boravak u najlepšem i najmirnijem delu Vrnjačke Banje, u prijatnom ambijentu, od opštine udaljem 50 m,  od centra 300m .  Kapacitet vile i lokacija omogućavaju idealne uslove za odmor i rekreaciju, uz diskretno gostoprimstvo, porodični ambijent, domaću kuhinju…Poseduje jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa bračnim ležajem, duplex sobe, standard i delux sobe i apartmane. Svaka soba poseduje tv, klima, sopstveno kupatilo, terasu, wi-fi. U sklopu vile nalazi se recepcija, caffe bar, restoran ( kapacitet restorana 120 mesta), privatan besplatan parking), veliko prostrano dvoriste sa letnjikovcom.

Hotel – Vila Lazar sa vrha ulice Banović Strahinje već punih 80 godina motri na Vrnjačku Banju, i prateći njen razvoj, proširuje i osavremenjuje svoje hotelsko ugostiteljske usluge, ljubomorno čuvajući svakog gosta kao posebnog prijatelja.

Za nase goste HOTELA U CENU JE URACUNATO KORISCENJE BAZENA U VILI RAJ.

U CENI NIJE URAČUNATO:  Neograničeno korišćenje Termalnih bazena  Aqua zone  ( 5 bazena sa termomineralnom vodom temperature između 32 -36 °C); korišćenje bazena otvorenih i zatrvorenih sa termalnom vodom,nalaze se na 100 m od  vile Lazar.

TERMALNI BAZENI Osim što su termalne vode bogate mineralima, one su I bakteriološki čiste I pogodne za iritiranu, bolesnu kožu. Umiruju upaljenu I iritiranu kožu kod alergija, opekotina od Sunca. Termalnu vodu mogu koristiti sve generacije tokom cele godine.

Postoje tople termalne vode preko 20 stepeni I hladne termalne vode. Mineralnom vodom se smatra voda koja sadrži više od jednog grama rastvorenih mineral na jedan litar, uglavnom natrijuma, magnezijuma, kalcijuma, joda, hlora, gvožđai dr.Najtoplije izvore termalne vode ima Vrnjačka Banja, ne samo u Srbiji nego u celojEvropi. U bazenima temperature vode je konstantno od 32℃ do 36℃, kako u zatvorenim, tako i u otvorenim bazenima. Raspolaže sa 5 unutrašnjih bazena (za rekreaciju, plivanje, sa masažerima, toboganima, dečiji), spoljašnjih 3 (toboganski, relaksacioni, plivački)

Intimu i mir koji pruža naš jedinstveni vrt oko same vile negujemo sa posebnom pažnjom, polazeći od sopstvenih želja.

Uspeh naše umešnosti, merimo brojem stalnih posetilaca.

 

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Cenovnik 2024 – Vila Lazar – Vrnjacka Banja.pdf

 

 

CENA ZA MESEC MAJ/jun  2023 :

NOĆENJE SA DORUČKOM  : 2.700,00 DINARA *

NOĆENJE SA DORUČKOM I VEČEROM  : 3.400,00 DINARA*

 

 

CENA ZA MESEC JUL – AVGUST 2023:

NOĆENJE SA DORUČKOM: 3.000,00 DINARA

NOĆENJE SA DORUČKOM I VEČEROM  : 3.700,00 DINARA

 

 CENA ZA MESEC,SEPTEMBAR ,  OKTOBAR, NOVEMBAR ,januar, februar , mart , april 2023 :

NOĆENJE SA DORUČKOM  : 2.500,00 DINARA

NOĆENJE SA DORUČKOM I VEČEROM  : 3.200,00 DINA

DOPLATA – ZA JEDNOKREVETNU SOBU 1/1 DOPLATA :1000.00 DINARA / DOPLATA ZA RUCAK:800,00DINARA

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarima, na sledeći način:
1. Gotovinski : 40% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre početka aranžmana
2. Čekovima gradjana : 40% od cene aranžmana gotovinskom uplatom prilikom rezervacije, a ostatak deponovanjem čekova, na maximalno četiri mesečne rate
3. Platnim karticama

 

 MOGUĆNOST KORIŠĆENJA UZ UPLATU CELODNEVNE ULAZNICE

TERME BAZENI – 8 BAZENA SA  TERMALNO-MINERALNOM VODOM TEMPERATURE OD 32 DO 36. ( 3 OTVORENA SA AQUA PARKOM I 5 ZATVORENA BAZENA)

organizator putovanja Feniks Tours iz Kraljeva u ul. Cara Lazara  br. 44, licenca OTP 147/2021  A