Vila Nikos, Polihrono

VILA NIKOS – Polihrono

Vila Nikos nalazi se u mirnom delu Polihrona, u drugoj liniji kuća na oko 50 metara od glavne plaže. Supermarket se nalazi oko 300m od vile.

Studiji se nalaze u prizemlji i na prvom spratu. Smeštajni objekat raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, a u prizemlju u trokrevetnim studijima postoji pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje).

Struktura studija u prizemlju: svaki studio ima sobu koja raspolaže francuskim ležajem, jednim singl ležajem i foteljom na razvlačenje sa kuhinjskim delom.

Struktura studija na prvom spratu: soba koja raspolaže sa tri singl ležaja sa kuhinjskim delom koji sadrži  rešo sa dve ringle, frižider,sudoperu i  elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Kupatila imaju tuš kadu.

Svi studiji imaju terasu sa pogledom na dvorište, klimatizovani su  i imaju TV prijemnik sa grčkim kanalima. Smeštajni objekat ima internet wirelees, a nema obezbeđeno parking mesto.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Vila Nikos Polihrono | Market tours Novi Sad (markettoursns.com)

 

Napomena: Upotreba klime nije uračuna u cenu najma i dodatno se naplaćuje.

VILA NIKOS  – POLIHRONO:

  • Udaljenost od glavne plaže: 50m
  • Wi-Fi: ima Wi-Fi
  • Klima: ima klimu i dodatno se plaća 3 eura po danu 
  • TV: ima TV sa grčkim kanalima 
  • Parking: nema obezbeđeno parking mesto
  • Spratnost: prizemlje i prvi sprat

VAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od 01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnici smeštajnog objekta. Cene, doplate i uslovi prodaje su na sajtu čisto informativnog karaktera za sve informacije proverite zvaničan program putovanja Grčka – leto – 2024 – Halkidiki.

KOORDINATE:

N 40°01’09.07″

E 23°31’27.64″

                                                                                                                                                                                                                                                                     

Aktuelni popusti do 10% za rane uplate do 01.04.2024. koji zavise od odabranog smeštaja, termina putovanja i vrste prevoza.


Popusti se odnose samo na smeštaj i nalaze se u sklopu cenovnika za svaku vilu. 

Organizator putovanja turistička agencija “Market Tours”, Licenca OTP  153/2021,kategorija A,  važi od 01.11.2021. godine