Vila Odisseas – Hanioti

 

Vila Odisseas je smeštena u centru Haniotija na oko 250 metara od plaže. U neposrednoj blizini vile se nalaze brojne prodavnice, kafići i restorani. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne smeštajne jedinice koje se nalaze na drugom spratu. Svi studiji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV i balkon ili terasu. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana . Gostima je na raspolaganju besplatan wireless internet. Posteljina se menja svakih 5 dana.

 

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Euroline Pekez Sombor

DOPLATA ZA POLAZAK IZ SUBOTICE 30 EUR

POPUSTI I DOPLATE:
Vila Odisseas: u svakoj smeštajnoj jedinici može boraviti jedno dete uzrasta do 6 godina bez sopstvenog ležaja. U tom slučaju za dete se plaća iznos od 75 eura za mesta polaska do Beograda, Beograd i mesta do Niša 70 eura, Niš i južnije 60 eura (ponuda važi samo ukoliko je rezervisan smeštaj-ukoliko se koristi samo autobuski prevoz validni su iznosi iz cenovnika).
Doplata za 1/1 iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana po smeni i radi se isključivo na upit.
Za spajanje smena na autobuskom prevozu (paket aranžmani) umanjenje po osobi iznosi 20 eura, osim za spajanje prve dve i poslednje dve smene.

NAČIN PLAĆANJA:
1.UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
Akontacija 30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.
2.UPLATA NA RATE
2a) Čekovima građana bez uvećanja-30% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju ISKLJUČIVO 10,20 ili 30-og u mesecu, a poslednja rata dospeva najkasnije 10.12.2024. godine.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora „Euro Line Pekez”.
Cenovnik br. 1 od 22.12.2022.