Vila Olympion – Pilion

 

Položaj: Ova lepa vila se nalazi u mirnoj ulice u samom centru mesta Kala Nera. Smeštena je u prelepom mediteranskom vrtu i udaljena je svega stotinak metara od plaže. Gostima na raspolaganju stoji dvorište sa roštiljem, a od ljubaznih domaćina mogu kupiti domaće maslinovo ulje.

Struktura studija:

*Studio 02: smešteni su u prizemlju i na prvom spratu i poseduju francuski krevet, ili dva standardna kreveta, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), kupatilo sa tuš kadom, sef, TV, klima uređaj i terasu sa garniturom za sedenje.

*Studio 03: smešteni su u prizemlju i na prvom spratu, poseduju francuski krevet, ili dva standardna kreveta kao i treći standardan ležaj, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba),kupatilo sa kadom, TV, klima uređaj i terasu sa garniturom za sedenje. U trokrevetnim studijima postoji mogućnost i četvrtog ležaja.

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Vila Olympion – Pilion 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • usluge smeštaja, na bazi najma studia/apartmana, noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona u odabranom hotelu, za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja;
  • servis predstavnika naše agencija;
  • troškovi organizacije programa i usluge lokalnog grčkog partnera

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Pilion-Beograd sa pratiocem grupe do izabranog objekta na relaciji po programu;
  • Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Generali osiguranja;
  • ostale individualne i nepomenute troškove;
  • fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS za efektivu na dan uplate.

• Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.

• Čekovima građana – prilikom rezervacije 40%, a ostatak deponovanim čekovima na jednake rate do 15. decembra (bezpromotivnih popusta, ali i bez obračunavanja kamate)

Organizator putovanja: ROBINSON Licenca Ministarstva OTP 120/21