Vila Stela – Nea Vrasna

 

Vila Stela, Nea Vrasna

Vila Stela, nalazi se u mirnom delu Nea Vrasne na samo 80 metara od plaže u blizini poznate vile Big Dino. Raspolaže dvokrevetnim i četvorokrevetnim studijima kao i osmokrevetnim dupleksom.

Vilu Stela odlikuje veliko dvorište, roštilj u bašti koji je na raspolaganju gostima vile, parking za automobil.
Dvokrevetni studio poseduje mogućnost pomoćnog ležaja. U svom sadržaju ima opremljenu malu kuhinju, klima uređaj (doplata 5€ dnevno na licu mesta), TWC, garnituru za sedenje ispred studija.

Četvorokrevetni studio poseduje jedan francuski ležaj standardnih dimenzija i jedan francuski ležaj smanjenih dimenzija (grčki standard), dovoljan je za smeštaj porodice sa dvoje dece ili tri odrasle osobe i jednog deteta. Poseduje opremljenu kuhinju, klima uređaj (doplata 5€ dnevno na licu mesta), TWC, garnituru za sedenje ispred studija.

Osmokrevetni dupleks se sastoji iz dve spavaće sobe i dnevnog boravka sa kuhinjom. U jednoj spavaćoj sobi su dva francuska ležaja dok je u drugoj spavaćoj sobi jedan francuski ležaj i krevet na sprat standardnih dimenzija. U apartmanu se može smestiti maksimum 8 odraslih osoba.

Apartman poseduje veliku opremljenu kuhinju sa kombinovanim frižiderom sa zamrzivačem. Poseduje klima uređaj (doplata 5€ dnevno na licu mesta), TWC, garnituru za sedenje ispred apartmana.

Wi-Fi napomena: Maestro Travel ne može garantovati protok interneta u kućama u Nea Vrasni i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera.

NapomenaU pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 185-200 cm sa 75-90cm, dok je za francuski ležaj standard 185-200cm sa 120-155cm.

CENOVNIK MOŽETE POGLEDATI OVDE: Vila Stela – Grčka – 

DOPLATA ZA POLAZAK IZ SUBOTICE 4500 DIN

Popusti za rane rezervacije:
– 15% popusta za rezervacije i uplate u celosti do 31.12.2023. godine;
– 10% popusta za rezervacije do 31.01.2024. godine; Prilikom rezervacije 40% ostatak do 15 dana pre polaska.
* Popusti se ne odnose na smene sa zvezdicom (*)

Popusti i doplate:
– Deca od 0.00 do 3.99y – besplatno (nemaju svoj ležaj, nemaju svoje sedište u autobusu)
– Deca od 4.00 do 9.99y – 30% od cene bus paketa (u pomoćnom/zajedničkom ležaju, imaju svoje sedište u autobusu)
– Deca na redovnom ležaju plaćaju punu cenu aranžmana
– Jedna osoba u studiju plaća 1.75 cene bus paketa
– Za smene sa zvezdicom nema umanjenja za sopstveni prevoz.

Cena aranžmana obuhvata:
– Smeštaj u objektu po izboru na bazi 10 noćenja
– Prevoz autobusom visoke turisticke klase (TV, klima, DVD)
– Usluge predstavnika agencije i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
– Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom

Spajanje smena:
– U slučaju spajanja smena za smene sa zvezdicom umanjenje je 3.500 rsd, za ostale smene umanjenje je 20% od cene prevoza.

Boravišna taksa: Boravišna taksa se plaća na licu mesta na dan dolaska u vilu odnosno hotel. Cena boravišne takse iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu), odnosno u hotelima u zavisnosti od kategorizacije od 0,5€ – 4€ po smeštajnoj jedinici dnevno.

USLOVI PLAĆANJA:
40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 15 dana pre putovanja

Maestro Travel je omogućio plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane na 12 mesečnih rata sa krajnjim rokom plaćanja do 20.12.2024. godine.

 

Organizator putovanja: MAESTRO TRAVEL