VRNJAČKA BANJA- HOTEL KRALJ

Hotel Kralj nalazi se u centru Vrnjačke Banje, na samo 500 metara od popularnog Mosta ljubavi. U ponudi ima sobe i apartmane. Na raspolaganju su restoran, fitnes studio i velnes centar.

Standardni sadržaji u sobama obuhvataju klima-uređaj i TV sa kablovskim kanalima. Većina smeštajnih jedinica ima kupatilo sa hidromasažnim tušem, toaletnim priborom, bademantilima i papučama. Apartmani uključuju i dobro opremljenu kuhinju.

Svi gosti hotela mogu besplatno koristiti fitnes centar. Gostima je na raspolaganju i 20% popusta u velnes centru. Velnes centar nudi hidromasažnu kadu, saunu i uslugu masaže.

Najbliža autobuska stanica i stajalište taksija nalaze se na samo 2 minuta hoda niz ulicu. U okviru objekta Kralj Garni Hotel dostupan je besplatan privatni parking. Ski centar Goč udaljen je 12 km, a do najbližeg izvora mineralne vode ima 500 metara.

Wellness centar Hotela Kralj je svojevrsna oaza koja će Vam pružiti nezaboravno iskustvo. Bilo da žudite za prilikom da napravite pomak ka zdravijem načinu života ili Vam je potrebno da pobegnete od svakodnevnog stresa, pronađete mir i uspostavite balans između tela i uma – Wellness centar Hotela Kralj je pravo mesto za Vas.

U sklopu wellness centra nudimo različite sadržaje koji će Vam povratiti vitalnost i energiju. Pažljivo osmišljeni tretmani uvešće Vas u potpuno novi svet harmonije. U okviru ponude izdvajamo:

 • Hidromasažni bazen – kupanje u vodi od 30 stepeni sa podvodnim hidromasažerima koji podstiču cirkulaciju i povoljno deluju na kardiovaskularni sistem;
 • Jacuzzi – mesto za intimnije opuštanje uz podvodnu masažu;
 • Relax masaže – blage ručne masaže za opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije;
 • Finska sauna – od 70 do 90 stepeni;
 • Ruska sauna – od 90 do 110 stepeni;
 • Topla klupa – mirno i tiho mesto za sedenje na temperaturi od 37 stepeni;
 • Tepidarium – mirno mesto na ležaljkama koje se zagrevaju od 37 do 39 stepeni.

Posebno izdvajamo mogućnost korišćenja otvorenog bazena, u toplijim mesecima, koji se nalazi u sklopu hotela. Podarite Vašem telu kraljevski tretman!

Napomene:

 • Gosti hotela imaju besplatno korišćenje osnovnog paketa našeg wellness centra.
 • Za goste hotela odobravamo popust na sve masaže od 30%.
 • Osoblje wellness centra ne garantuje za bezbednost ličnih stvari gostiju.
 • Roditelji na recepciji hotela potpisuju izjavu kojom preuzimaju odgovornost i brigu o svom detetu.

Wellness centar Hotela Kralj je naš delić raja, koji nesebično delimo sa Vama.

Tursko kupatilo – Hamam

Hamam je kupatilo u kome je vazduh zasićen vlagom, a temperature dostiže 50 stepeni. Toplota i vlaga obezbeđuju idealnu atmosferu za opuštanje a stres i napetost u mišićima nestaju. Odlično utiče na organizam, pročišćavanje, okrepljenje i blistavost kože.

Savršen je izbor za relaksaciju nakon stresnog dana, a posebno uređen prostor u istočnjačkom stilu vam odaje utisak kao da ste u sred njihove kulture.

Posle parnog kupanja preporučujemo topli masažni sto koji se nalazi u sklopu hamama gde se možete opustiti i odabrati neke od mnogobrojnih tretmana lica i tela koje vam možemo preporučiti.

Prepustite se čarima Kraljevskog hamama uz blagotvorni užitak u našoj relax zoni!

Parna soba – Kaldarijum

Parna soba za opuštanje gde se nežan mlaz aromantizovane pare širi stvarajući ambijent iz snova. Može se praktovati u svim starosnim dobima i odličan je tarapeutski i preventivni instrument smetnji disajnih puteva.

Unutar našeg kaldarijuma nalazi se idealna kombinacija između toplote vazduha od 45 stepeni i vlažnosti. Za još ugodnije delovanje greju se pod, zidovi i klupe za sedenje na temperaturi do 45 stepeni, pa se ne stvara teška maglovita para, vidljivost ne opadne a vlažnost ipak dostigne 100%.

Opustite se i osvežite svoju kožu u raznovrsnoj ponudi naše oaze mira.

 VRSTA USLUGA  NOĆENJE SA DORUČKOM 
 TIP SOBE
 STANDARD DVOKREVETNA SOBA 1/2  3.900,00
 SUPERIOR DVOKREVETNA 1/2  4.200,00
 PORODIČNA SOBA  4.200,00
 JEDNOKREVETNA 1/1  5.700,00
APARTMAN 4+1
(UKOLIKO KORISTE 2 OSOBE)
 5.700,00
 APARTMAN 4+1
(UKOLIKO KORISTE 3 ili 4 osobe)
 4.200,00

NAPOMENE

* Cene uključuju izabranu uslugu smeštaja po osobi dnevno osim u slučaju najma lux i extra lux apartmana.

* Gosti hotela koriste svakodnevno wellness centar kroz specijalne aranžmane.

* Boravak za decu: deca do 7 godina starosti – usluga smeštaja: besplatno u zajedničkom ležaju; deca od 7 do12 godina starosti plaćaju 50% izabrane usluge.

* Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu i iznose 130,00 RSD po osobi dnevno (deca do 7 godina starosti ne plaćaju boravišnu taksu).

* Prijava u hotel – od 13 časova , odjava iz hotela do 10 časova

ORGANIZATOR: EVRO TURS

Licenca Republike Srbije OTP 141/2021, kategorije A