Vrujci-VILA I BRVNARA PETRA

Vila i Brvnara Petra
U samom centru Banje Vrujci, u očuvanoj prirodi podnožja Suvobora, nalazi se udobno smeštene Vila Petra i Luxury APARTMANS Petra. Kako su locirane između spa centra i bazena „Vrujci“, u neposrednoj blizini vila nalaze se raznovrsni turistički sadržaji kao i veliki broj restorana tradicionalne kuhinje na koje se možete osloniti i za pristupačnu pansionsku uslugu tokom boravka u Banji. U okviru vile postoji i kafe bar namenjen vašem opuštanju i uživanju sa velikom letnjom baštom i pogledom na dečije igralište. Takođe, u zelenilu i privatnosti dvorišta očekuje vas i bazen sa lekovitom banjskom vodom i divnom terasom za sunčanje, kao i hidromasažna kada na otvorenom pa u svim blagodetima lekovitih svojstava ove vode možete uživati tokom čitavog boravka u Banji Vrujci. Uz sve ovo, za potpunu revitalizaciju i detoksikaciju organizma, u najmirnijem delu naše vile smeštena je sauna u brvnari sa sobom za sve vrste masaža.

Vila Petra
Kompleks ima 3 bazena (prvi bazen je 12×6, drugi bazen je 10×4, treci je dečiji sa rekvizitima za igru). Ovaj kompleks poseduje:
1.Kafe bar
2.Igraonicu za decu
3.Spa: sauna I masaže
Vila Petra poseduje:jednu jednokrevetnu sobu, jedan studio, četiri dvokrevetne sobe, jednu trokrevetnu i jednu četvorokrevetnu sobu. Neke sobe su klimatizovane, frižider u svakoj sobi, plazma TV sa kablovskim kanalima, besplatan bežični Internet, obezbeđen besplatan parking prostor.

Brvnara Petra
Brvnara pored svog magičnog izgleda, opremljena je i bazenom sa lekovitom vodom ali i letnjikovcem i roštiljem za one koji bi voleli da jedu u prirodi. Povedite svoje voljene i provedite odmor sa nama, uz mogučnost zakupa celokupnog objekta sa osobljem! Brvnara poseduje tri 1/4 apartmana i jedan 1/6 apartman. Bazen sa lekovitom vodom (8h – 19h), letnjikovac i roštilj za ručavanje napolju, parking obezbedjen.

Organizator putovanja Sani tours