Zagreb – Jednodnevni izlet

 

Zagreb je glavni i po broju stanovnika najveći grad Republike Hrvatske. Izrastao je iz dva srednjevekovna naselja na susednim brdima, građanskog Gradeca i biskupskog Kaptola. Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizije na prosečnoj nadmorskoj visini od 122 m, podno južnih padina Medvedice, na levoj i desnoj obali reke Save. Prema popisu iz 2011. u Zagrebu živi 792.875 stanovnika. Kao najveći grad, Zagreb je kulturno, naučno, ekonomskoi adminitrativno središte Hrvatske. Zahvaljujući ulozi najvećeg saobraćajnog centra u Hrvatskoj, razvijenoj industriji sa dugom tradicijom i naučnim i istraživačkim ustanovama, Zagreb je ekonomski najrazvijeniji grad u Hrvatskoj.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Subotice , Kule, Silbaša u dogovoreno vreme. Direktna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i osveženja i obavljanja graničnih formalnosti do Zagreba. Nakon dolaska u Zagreb razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Obilazimo trg bana Jelačića gde se nalazi njegov spomenik I fontana Manduševac, pijacu Dolac, Tkalčićevu ulici – nekadašnja ulica crvenih fenjera, ulica Ilica, gde ide čuveni tramvaj  I gde su brojni tržni centri, crkvu i trg Svetog Marka, Kamenu kapiju, uspinjaču, Lotrščak kulu, crkvu Svete Katerine, zagrebačku katedralu i još mnoge znamenitosti grada. Nakon obilaska slobodno vreme do 17:00. U 17:00 okupljanje na dogovorenom mestu I polazak za Srbiju. Dolazak na mesto polaska u kasnim noćnim časovima sa pregršt lepih uspomena i pozitivnim utiscima.

Termin: 22.04.2023.

 

Cena: 4000,00 rsd za polazak iz Kule, Silbaša, R.Krstura, Odžaka

           4500,00rsd za polazak iz Subotice, Bečeja, B.Topole

 

minimalan broj prijavljenih:  40

napomena: u slučaju da nema dovoljno prijavljenih agencija zadržava parvo otkaza putovanja 5 dana pred polazak

Način plaćanja : u ratama do polaska

Cena obuhvata: *prevoz turističkim autobusom

  • lokalni vodič u Zagrebu
  • pratilac grupe
  • Troškovi organizacije

Cena ne obuhvata: * individualne troškove

Način plaćanja: do polaska

Izlet ne podleže garancji koju poseduje TA TITELPREVOZ

 

NEOPHODNA JE VAŽEĆA PUTNA ISPRAVA (pasoš, crveni biometrijski, građani EU mogu granicu preći I sa važećom ličnom kartom)