Zlatibor Konačište Braća Sekulić

Zlatibor se nalazi u Zapadnoj Srbiji oko 230 km od Beograda.U neposrednoj blizini Zlatibora, nalaze se brojni kulturno-istorijski i etnološki spomenici i atrakcije. Zlatibor je planina izuzetne lepote, ubrajaju je među najlepše. Poslednjih godina svoju turističku ponudu upotpunjuje brojnim i raznovrsnim sadržajima. Izgrađen je veliki broj sportskih terena, otvoreni i zatvoreni bazen, ski liftovi, ski staze, gondola. Uređeno je jezero, napravljen novi tržni centar, pijaca, autobusko stajalište i dr. Takođe, izgrađen je veliki broj novih hotela i odmarališta, apartmana, restorana.
Konačište „ Braća Sekulić“ se nalazi 100m od centra Zlatibora. Objekat raspolaže sa 220 ležaja rasoređenih u sobama i apartmanima i nizom sportsko –rekrativnih sadržaja.

Usluga : polupansion
Cena dnevno po osobi 3.700,00

 

Cene su iskazane dnevno po osobi, sa uključenim doručkom i večerom
Cena sobe 1/1 dnevno po osobi na bazi polupansiona iznosi 4.800,00

Boravišna taksa iznosi 120,00 din. dnevno po osobi, a osiguranje 10,00 din. dnevno po osobi i nisu uključeni u cenu.

Deca do 3 godine starosti ne plaćaju smeštaj, a deca od 3 do 7 godina starosti ne plaćaju smeštaj uz pratnju dve odrasle osobe, a uzrasta od 7 do 12 godina 50 % uz pratnju dve odrasle osobe. Roditelj je dužan da prezentuje zdrastvenu knjižicu deteta.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
-bto
-prevoz
-Individualni i ostali troškovi koji nisu predviđen programom.

 

Način plaćanja:
– Gotovinski: 30% prilikom rezervacije ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana
-Putem platnih kartica (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO CARD)